Poskakování předních stěračů

karoserie, narazniky, skla atd.
Roman813 - FK

Poskakování předních stěračů

Příspěvek od Roman813 - FK »

Ahojte, nejak nam moc neprsi, ale tentokrat i trosku prselo zrovna kdyz jsem jel a to byla teda jizda. Uplne desne mi skacou po prednim skle sterace. Mam od unora nove original championy a v zime naprosto OK, ale ted v lete nevim co se deje. Kdyz sterac jede nahoru, tak OK, ale kdyz se vraci dolu zacne silene hopsat, a je zajimave ze to zacne delat vzdycky az po nekolika setrenich, jakoby se na tom skle seskrabala nejaka hladka vrstva a pak to drhlo, vsiml jsem si, ze i za deste staci striknout trochu letni smesi (tusim sheron zluty) a zase to chvili jede jak ma jakoby se to namazalo a pak to zase zacne drhnout a poskakovat. Cim to muze byt? steracema, Nejaka lepiva brecka na skle? Divna letni smes? Raminka jsem promazaval...
Dejwis

Re: Poskakování předních stěračů

Příspěvek od Dejwis »

Některé stěrače když aspon trochu necákneš na okno, tak blbě stíraj, a čistíš někdy gumičky? Stěrače po zimě dostanou zabrat :-)
Naposledy upravil(a) Maty dne úte 07. říj 2008 16:19:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Viz. pravidlo č.4
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
slegrusik - FK

Příspěvek od slegrusik - FK »

Ahojda, tohle se mi stávalo u Favorita! Potom jsem koupil v supermarketu přítlaky na stěrače od firmy Filson. Tenhle výrobce je totálně na prd a hlavě nekupuj nic od nich!!! Koupil jsem stěrače a mohl jsem je vyhodit! Uprostřed raménka to vůbec nestírálo, zmetky největší a drahý!!! Přítlaky ale fungujou, investice 50-ti korun. Snad to zabere, zkus a uvidíš pokud je tam tedy nemáš. Jinak zkus koupit jiné gumičky, nic jinýho mě nenapadá... Ahoj ;)
Roman813 - FK

Cistit gumicky me jeste nenapadlo Jak a cim na to? I kdyz je fakt, ze si vzpominam, ze to zacalo delat, kdyz jsem umyl sklo nejakym autosamponem s voskem ci co...taky tusim nejaky modry blivajz od Sheronu
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

No očisti gumičky něčím co odmaštuje, a také před tím umyj okno, klidně benzínem at se to odmastí a jsou pryč letní mouchy :-)
Naposledy upravil(a) Maty dne úte 07. říj 2008 16:19:55, celkem upraveno 1 x.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

tak tohle může taky bejt špatným úhlem gumičky ke sklu....já jsem to vzal kombinačkama a trochu jinak poklopil vzhledem ke sklu a byl klid.....ted už mám flat a je to eště lepší....
Roman813 - FK

OK, jdu najit starou dobrou okenu a hura na to :)
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

oprava-to je na 99% ůhlem gumičky...tím že si na okno dáte nějakej přípravek se akorát změní tření gumiček a oni se "odráží" od skla stačí je jinak poklopit....nebo flaty to je nejjednoduší
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Našel jsem gumičky do stěračů, cena je strašná :x ale prý vydrží 10 let ;) , čemuž ale vůbec nevěřím :mrgreen:

http://www.e-conrad.cz/guma-do-steracu-3hranna+dp68373/
809829_kat[1].gif
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Nu což o to, deset let klidně vydržet mohou, ale rozhodně po celou dobu nebudou kvalitně stírat. To tak možná první rok.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Asi tak. :) Nevěřím že nějaká guma nezmění za deset let své vlastnosti.
Naposledy upravil(a) Maty dne úte 07. říj 2008 16:20:16, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Je to úhlem raménka vůči oknu. Zkus naklonit raménko tak, aby byl stěrač kolmo k oknu.
Odpovědět