Sytič
-
smazany clen - FK
Sytič
mám dotaz ohledně sytiče. Jakým způsobem je řešenej sytič u 1,9ky? nějakým bimetalem nebo nějaký čidlo? jde mi o to, že do nedavna fungoval. Po startu 1000 otáček a asi po dvou minutách klesly na cca 850. Teďka nastartuju a začátek stejnej, ale po zahřátí místo skoku na 850, jdou ještě cca o 100ot výš. V čem může být problém? na co mrknout?
dÍK
dÍK
-
Zbysek - FK
Re: Sytič
Samotný sytič je řešen podtlakovou regulací ventilu ovládajícího přesuvník na čerpadle. Tento ventil je ovládán elektromagnetickým ventilem podtlaku (jako jsou ty dva před nádobkou pro brzdovku , jeden na egr, druhý právě na sytič). Ovládání je pomocí signálů řídící jednotky, která toto vše ovládá společně s dožhavováním na základě informací ze snímače teploty chladící kapaliny.
-
Flat
problem vyresen, vypadla mi hadicka od podtlaku a to tak, ze byla jen povysunuta a oprena o naustek, takze na prvni pohled to nebylo poznat. Jeste se zeptam, zda je normal, ze se mi sytic na ty cca 2 minuty zapne pri kazdem startu. tedy i kdyz je motor zahraty, auto zdechnu a znovu nastartuju?
Jinak diky za radu
Jinak diky za radu
Normální to není. Máš určitě žlutý čidlo teploty.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
Flat
No to je fakt, zkusím sehnat někoho kolem Zlína.
Teď si procházím starý diskuze a někdo píše, že čidlo s modrým pruhem je do 1,6MPI. Ku*va tak jestli je to pravda, tak mi dali smejdi jiny nez jsem chtel. Se pak nemuzu divit ze furt zhavim i po vymene zlutyho... tý woe to je zas den
Teď si procházím starý diskuze a někdo píše, že čidlo s modrým pruhem je do 1,6MPI. Ku*va tak jestli je to pravda, tak mi dali smejdi jiny nez jsem chtel. Se pak nemuzu divit ze furt zhavim i po vymene zlutyho... tý woe to je zas den