Mlhovky
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlhovky
A byly tam někdy nebo úplně nově? A jaké.
-
Hanka
Nikdy nebyly v autě, jsou nové a chci je namontovat na Felicii Pick Up. To je můj žluťák.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Jsou v nárazníku připravené kapsy pro mlhovky?
-
Hanka
Ano, jsou v nárazníku připravené kapsy na mlhovky. Mám kompletní mlhovky i s rámečkama. Mám i nějaké relátko, ale nevím, jestli je to přímo na mlhovky. Pravděpodobně budu potřebovat dokoupit buď jiné relátko a vypínač a možná káblík???
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Taže je to připravené na ty kulaté,v dolní části je takové pérko,v horní části jsou vystřiřeny drážky pro šrouby od mlhovek.Na mlhovky je obyčejné spínací relé.V pojistkovce 2 od leva.Konektor BA/6 kontrolka BA/8 a10 výstup pro mlhovky.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Píše, že má 97-čku, ta má hranaté mlhovky, píše, že má i hranaté mlhovky
V každém nárazníku jsou kapsy pro mlhovky připravené
jenom jsou zakryté.
Důležité je jestli mám přípravu kabeláže.
V motorovém prostoru by jsi musel mít na každé straně 2-polový konektor a v přístrojovce za vypínačema volný šedý konektor připravený pro vypínač.
Pokud tak nemáš, musíš sehnat ještě kabeláž pro mlhovky na starou tvář.
V každém nárazníku jsou kapsy pro mlhovky připravené
Důležité je jestli mám přípravu kabeláže.
V motorovém prostoru by jsi musel mít na každé straně 2-polový konektor a v přístrojovce za vypínačema volný šedý konektor připravený pro vypínač.
Pokud tak nemáš, musíš sehnat ještě kabeláž pro mlhovky na starou tvář.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 19. lis 2008 9:44:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
-
Holemy
Mlhovky mám hranaté, bohužel nemám k tomu kabeláž ani kabeláž v autě není nachystaná. Nejde mně ani tak o montáž do nárazníku, to bych věděl, ale o elektroinstalaci do rozvodné skříně a z ní. Mám relátko, ale nevím, zda bude pasovat, protože jsou na něm jiná čísla. Uvedu: YL-314-A-12VDC, NO:40A/14VDC, NC: 30A/14VDC, CS.
A má 4 konektory. Na relátku jsou namalované na boku 4 kontakty a je to vždycky 30-87
85-86.
Takže nevím, jestli to bude pasovat nebo musí být jiné. Nevíte, kolik by stála kabeláž a vypínač, popřípadě relátko? Díky.
A má 4 konektory. Na relátku jsou namalované na boku 4 kontakty a je to vždycky 30-87
85-86.
Takže nevím, jestli to bude pasovat nebo musí být jiné. Nevíte, kolik by stála kabeláž a vypínač, popřípadě relátko? Díky.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ tohle: http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-felic ... et-s251252, ale pokud možno na starou tvář. Nová tvář má jinné konektory na mlhovky. Dále je potřeba vypínač a relátko.
-
Holemy
Obrázek se mně nezobrazil, přesto díky.
Neznáš ten typ relátka, co jsem napsal? Je elektroinstalace běžně k dostání v obchodech s automobilovými doplňky? 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není tam obrázek, jenom odkaz. Co se týče relátka, tak asi to bude ono, moc jich na výběr není:
http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/f ... dej=rel%E9#
A jestli je ta eliktroinstalace v běžném prodeji opravdu nevím.
http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/f ... dej=rel%E9#
A jestli je ta eliktroinstalace v běžném prodeji opravdu nevím.
-
Holemy
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není to zas taková prča, ale až budeš mít v ruce tu kabeláž, tak uvidíš sám. Do pojiskovky se připojí tři dráty, pak taky musíš připojit přístrojovku, aby ti šla kontrolka a nakonec vypínač. Ale ta origo kabeláž je perfektně udělaná, jenom nacvakáš piny do konektorů, takže to zvládne každý.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 19. lis 2008 9:45:40, celkem upraveno 1 x.
-
Frank
- Kontaktovat uživatele:
Možná že tam můžou bejt někde natažená kabeláž mě se to stalo když sem chtěl přidat 3tí brzdové světlo tak tam byla už natažená akorád sem přidal kabeláž na 5 dveře. Kdo hledá najde

-
Holemy
Díval jsem se na tu kabeláž a v autě není připravená, ani pod palubovkou. Budu muset sehnat a hurá do toho. Když si nebudu vědět rady, tak se zase ozvu. Každopádně děkuji.

-
Holemyjosef
Ahoj! Tak už mám konečně mlhovky zabudované a svítící, takže mám radost.Přitom jsem vzměnil přístrojovku s hodinama zaotáčkoměr spodsvícením led aa mezi budíky nalepil karbonovou žlutou folii.Dalo mě to půl dne práce,ale dopadlo to ok! Jak budu mít více času vyfotím to a ukažu . Zdarec!
-
smazany clen - FK
Ahoj mám podobnej problém jako kolega. Koupil jsem výše uvedenou kabeláž v autodoplnky.cz, samozřejmě je pouze na novou tvář, přesto že mě po telefonu ujišťovali že pošlou na starou. Chtěl jsem se teda zeptat:
a) dá se to bejít výměnou konektoru za hranatej
b) nebyl přibalenej návod a kablíky nejsou popsaný, máte někdo návod třeba s barvičkama kablíků
Předem děkuju moc za pmoc Sasi
a) dá se to bejít výměnou konektoru za hranatej
b) nebyl přibalenej návod a kablíky nejsou popsaný, máte někdo návod třeba s barvičkama kablíků
Předem děkuju moc za pmoc Sasi
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 19. lis 2008 9:46:32, celkem upraveno 1 x.
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
smazany clen - FK
Díky tenhle plánek mám taky, ale v tom je zakopanej pes. Kabeláž je komplet propojená, je na ní konektor do patice na vypínač, konektory na paraboly a několik nezapojenejch drátků, některý s pinama do konektoru na pojistkovku. Problém ale je že nejsou očíslovaný, pouze jsou barevně rozlišený. Z plánku je jasný co je která barva a kablík, ale záhadou zůstavá zapojení toho konektoru v pojistovce.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 19. lis 2008 9:47:55, celkem upraveno 1 x.
Zapojení předních mlhovek podle schémat:
http://img89.imageshack.us/my.php?image ... vekft9.jpg
Umístění konektorů na pojistkovém panelu: první zleva AA, druhý AB (neosazený), třetí BA, čtvrtý BB.
http://img89.imageshack.us/my.php?image ... vekft9.jpg
Umístění konektorů na pojistkovém panelu: první zleva AA, druhý AB (neosazený), třetí BA, čtvrtý BB.
-
Petr
Ahoj chtel jsem se zeptat na mlhovky predni mam feldu pritaženou z venku a ve predu kabeláž je v palubce kabel k vypínači nevidím je možné že že by tam nebyl?Když ve predu jsou?103457 píše:Potřebuješ tohle: http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-felic ... et-s251252, ale pokud možno na starou tvář. Nová tvář má jinné konektory na mlhovky. Dále je potřeba vypínač a relátko.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Petr:
Možný je všechno
ale když jsou kabely ve předu tak si myslím že stačí jen pripojit mlhovky a zapnout.
měl jsem to taky tak .
Možný je všechno
měl jsem to taky tak .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
boris
hned tady je zapojeni mlhovek je tam vse popsane a vyfocene kabelaz nelze koupit ani ve skodovce uz se proste nevyrabi a je tam rozdil jen v konektoru na mlhovky bud je na kulate nebo hranate viz odkaz na forum http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =30&t=7120
-
smazany clen - FK
Holemy píše:Mlhovky mám hranaté, bohužel nemám k tomu kabeláž ani kabeláž v autě není nachystaná. Nejde mně ani tak o montáž do nárazníku, to bych věděl, ale o elektroinstalaci do rozvodné skříně a z ní. Mám relátko, ale nevím, zda bude pasovat, protože jsou na něm jiná čísla. Uvedu: YL-314-A-12VDC, NO:40A/14VDC, NC: 30A/14VDC, CS.
85-86.
Zdravim mam jen dotaz Všiml sem si , že máte relé YL-314-A-12VDC, NO:40A/14VDC, NC: 30A/14VDC, Kde jste ho sehnal ?? Nejsem schopný se kněmu nikde dopídit a koupit Moc děkuji za odpověď JURISA@seznam.cz