Nová barva na Feldu...

karoserie, narazniky, skla atd.
DeeKey - FK

Re: Nová barva na Feldu...

Příspěvek od DeeKey - FK »

no v malem technicaku ktery mam u sebe neni nic vic nez jen cervena-zakladni :lol: ale ja bych chtel pokud mozno cernou barvu :? a k te cene to je docela drsne :( myslel jsem ze to bude trochu min...tak polovina :lol: ale tak diky...
DeeKey - FK

to je taky docela kasa :D neverim tomu ze by mi to po znamosti nekdo neudelal aspon za 12-15 tis. ??
ja nechci jezdit v ruzove barve :( :lol:
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

po známosti to jde vždycly líp, ale řekni sám, kdybys měl známého lakýrníka tak se nás tady neptáš ;) akorát lakýrníci jsou v téhle zemi nedostatkovým zbožím, respektive dobří a spolehlivý lakýrníci. Je dost těch, kteří odfláknou práci a shrábnou balík :?
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
DeeKey - FK

nemam známeho no ;) ale tak chapes ze 25 tisic je tretinova hodnota auta, je to fakt dost... zase mam pocit ze kdyz to dam nekomu udelat za nizsi cenu tak to odflakne jak rikas a predstava ze treba prijde zima a pulka laku sleze me opravdu nebere :D
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

DeeKey:
Tak to si z drahého kraje. U mně je 25 tisíc 50% hodnoty vozu. A to je ještě hodnota při koupi. Nechci ani pomýšlet na cenu prodeje.
Proto se učím opravovat si lak sám....
DeeKey - FK

No tak mozna i 50% ;) o to tak nejde jako spis o to ze cena 25tis za novy lak je na feldu opravdu hodne. Kdyby byl nekdo ochotny mi to udelat levneji byl bych moc rad :?
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Což o to, za 10-15 tisíc ti to stříkne kdekdo a na první pohled to bude i dobré. Ovšem když to budeš více prohlížet, budou tam prostě vady. Lak samozřejmě nesleze nebo tak něco. Celkově bych se teda na přestřik za ty prachy vykašlal a takovéhoto auta.
DeeKey - FK

no mas pravdu...uvazuju co kdybych nechal spis do te malinove barvy striknout i zrcatka a dalsi externí doplnky? nevypadalo by to lip?
smazany clen - FK

Ono ještě v ČR existuje firma, co ti auto kompletně přelepí takovou barevnou folii co vypadá jak lak. Stačí si vybrat barvu. Dokonce to chrání lak původní.
Je jen potřeba před nalepením pořádně ošetřit stávající korozi kastle vozu.
Možná je to levnější. Nevím....

http://www.windowfilm.cz/cen%EDk12.htm
http://www.carfilm.cz/
http://www.trieste.cz/prevlekani-galerie.asp

Cena je asi 700 kč na metr čtvereční. Kolik je na autu čtverečních metrů to netuším. Ale myslím, že víc než 15 tisíc by to nestálo.
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Fólie většinou levnější moc nejsou. Cena zhruba 15-20 na auto velikosti feldy, pokud to má být pořádně uděláno. Výhodou je, že na to jde rovnou udělat i nějaký vzor, nebo něco jako airbrush, protože to jde prsknout přímo na tu fólii.
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

ty fólie maj oktávky od kyslíkářů (O2) ne? :D
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
DeeKey - FK

to je docela zajimave :) akorat vidim ze to ma zivotnost tak maximalne 7 let a to jeste ty nejlepsi :( bojim se ze to sleze jeste driv....
smazany clen - FK

Ty myslíš, že tvoje felicie přežije ještě 7 let?

Já si dávám tak 5 a to jsem optimista.
DeeKey - FK

tak je to 2000 tak verim ze jo :) no uvidime ale myslim ze Jyrgen ma pravdu...bude ty folie mit O2 a tak podobne :lol:
smazany clen - FK

Ja slyšel, že je maji v praze ty žlutý superby (taxi)
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

záleží na tom jak to je uděláno. Jinak vidím že si z Karvine jezdíš s ní? popřípadě jestli máš nějaké foto tak dej at tě popřípadě poznám :lol: :lol: :lol:
DeeKey - FK

Michal71717 píše:záleží na tom jak to je uděláno. Jinak vidím že si z Karvine jezdíš s ní? popřípadě jestli máš nějaké foto tak dej at tě popřípadě poznám :lol: :lol: :lol:
jo foto zitra prihodim ale fakt je moje felda hnus :( jsem uplne na zacatku a chtel bych ji alepson trosku vylepsit.. i kdyz ona urcite potrebuje vyladit poradne :lol: ty jsi taky z karvine? tak taky posli nejake foto? ;)
DeeKey - FK

Atnarfus píše:Nastříkat to tak, aby to nebylo hnusný, znamená kompletně rozebrat auto.
Jestli si to necháš přestříkat tak jak to stojí, jenom s olepením, tak to bude pěkný hnus. Pod každou gumou bude vykukovat červená a když otevřeš dveře tak samozřejmě prahy... budou červené taky.
jo to chapu tak bych to ani nechtel :( ale verim ze snad by mi to nekdo udelal levneji...ale ted vic premyslim ze zbytek doplnku na voze hodim do te malinove barvy a snad to bude alspon trochu lepsi :)
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

jsem z horní suché, fotky najdeš v našich strojích pod názvem šmoulinka michal71717
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Té malinovce nejvíc pomůže důkladné vyleštění a navoskování. Ono to původně nemělo až tak děsný odstín. Jenom červené barvy mají extra tendenci blednout.
Služební jsem měl červenou rallye a taky byla teď poslední dobou už pěkně hnusná.
smazany clen - FK

A nestačilo by to jen pořádně přebrousit brusnou pastou aby se to sjednotilo a pak hodit do metalízy. Tedy myslím přelakovat? To by moc nestálo.
DeeKey - FK

no to ja nevim nejsem na to odbornik ale moc s neumim vybavit jak by to vypadalo :D a myslis ze by se tady nasel nekdo kdo by mi neco takoveho udelal? ;)
Naposledy upravil(a) Maty dne úte 14. říj 2008 8:05:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
smazany clen - FK

Hoď nějaké fotky ať máme představu.
Já lakýrníky neznám. Já si lak opravuji sám. Ale lakovat celé auto to je složitější.
Ale to přebroušení vždy pomůže.
Já bych sehnal červenou brusnou pastu a pořádně to pomocí brusného kotouče naleštil. Třeba to pomůže:
http://www.porzelack.cz/product/brusna- ... hruba-106/
DeeKey - FK

tak fotky muzete shlednout tady:
http://deekey.webnode.cz/fotogalerie/
ale je to opravdu nic moc tak se nezlobte :(
smazany clen - FK

Však to má dobré. Aha tak na tom není co opravovat. :roll:
Barva je lakovaná a je ve velice dobrém stavu :!:

Takže jedině komplet přelakovat za 25 tisíc na jinou barvu. Takže mně napadá to prodat a koupit si jinou podle představ.

PS: Co by někteří majitelé za tokový stav barvy dali a ty si ještě stežuješ......
DeeKey - FK

Ne tak ja jsem s kvalitou barvy spokojeny, jen se mi nelibi barva :( ale tak ja hodim spis zrcatka, kliky atd. do stejne barvy a bude :)
jink prodavat se mi ji nechce, mam ji po dedovi a on se o to nadherne staral hlavne po motorove strance, je tam temer vsechno vymenene, najeto 120000km, predelane na LPG, kdyz bych kupoval jinou feldu nebudu moc vedet v jakem je presnem stavu ;)
DeeKey - FK

Michal71717 píše:jsem z horní suché, fotky najdeš v našich strojích pod názvem šmoulinka michal71717
dival jsem se Majkle mas to moc pekny ;)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Jyrgen píše:ty fólie maj oktávky od kyslíkářů (O2) ne? :D
Jj, přesně tak, až na zrcátka, ty jsou v původní, takže je tam poznat, že se odstín trochu liší. A jak to někdo psal, je to i na Superbech Taxi, tam to auto je původně stříbrné a polepené žlutou fólií...
Obrázek
Zbynda - FK

Příspěvek od Zbynda - FK »

Ty folie se vyplatí hlavně na nový auta.Ochrání ti to lak od škrábanců a když to pak po 5letech sundáš,tak máš lak když vyjdeš z továrny.U těch starších je pravděpodobnost,že ti to pod tím bude hnít a ta folie nebude držet.Kór na feldě. :arrow: Zbynda
tholis

Příspěvek od tholis »

Mám 95tku felinku v combíku.. Je to má pvotina už jí mám 4roky jsem na ní trošku fixovanej...Naházel jsem do ní spoustu peněz (nová převodovka, rozvody, alternator, spojka, tlumiče, přetěsnění..) tak si jí chci nechat déle a něco s ní provést.. Bohužel mám bílou barvu která je prý náchylnější na korozy..Před 2lety jsem dělal nové pravé a levé blatníky, páté dveře, prahy a jeden zadní lem...Už zas vše hnije.. Peníze nerozhodují... Když to bude stát víc počkám si na to o něco déle...Má představa je auto komplet přestříkat... Zakonzervovat podvozek atd...Něco vyměnit..Bydlím v Teplicích v Ústeckém kraji nevíte o někom kdo by mi poradil a za kolik by se to pohybovalo?..Chci vyřešit na další 3-4 roky korozy..Tj vše znovu do laku-nebráním se hodit nové 5tky, blatníky apod. do zinkovny(je to možné?)
Odpovědět