pomoc smerovky

Moltician - FK

pomoc smerovky

Příspěvek od Moltician - FK »

prosim vas,kdyz zapnu smerovky tak sipky neblikaj ale sviti a necvaka to cim to je?diky moc...
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc smerovky

Příspěvek od Kovi »

Přerušovač.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Moltician - FK

diky...a prosim te koupim novej,je to slozity vymenit?kde to mam hledat atd.?diky jsem lama ja vim
navstevnik

Příspěvek od navstevnik »

je to relé R8, horní řada, první zprava. Taky mi to dělalo, ale stačilo vyčistit kontakty a fachá to bez problémů. Nové jsem koupil zbytečně.
Moltician - FK

sem dement kde najdu rele????
navstevnik

Příspěvek od navstevnik »

u spolujezdce pod palubkou, povolíš plastovou matku a vyklopí se ti pojistková skříňka. Jsou tam pojistky, konektory a dvě řady relé. Přerušovač je první zprava v horní řadě. Stačí ho párkrát vytáhnout a zasunout a může to pomoct (myslím to relé)....
Moltician - FK

ok diky moc
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

...a relé jsou takový ty plastový kostičky cca 3x3cm... :lol: :lol: :lol: Sorry, sem neodolal... ;)
hostel

Příspěvek od hostel »

Moltician, s tím zasunováním a vytahováním to nepřeháněj, ať není malér ... :lol:
Odpovědět