5 Dveře

karoserie, narazniky, skla atd.
Jakub

5 Dveře

Příspěvek od Jakub »

Dobry den.Jako asi u kazdeho,jsem i na mojem aute obevil rez na 5 dveri.Jsou to jen mala mista,ale chtel bych to osetrit co nejdriv.Tak bych se rad zeptal,jestly by mi nekdo nenapsal postup.Hlavne jak na konci z lakem,jestly je nejaky zpusob abych nemusel lakovat cele dvere.Dekuji :)
Indian

Re: 5 Dveře

Příspěvek od Indian »

vymbrus to az na cistej plech,osetri rezistinem nebo necim podobnym,pak to normalne vykituj bud tim nejhladsim kitem do tech 2mm,zalezi jak moc to budes brousit,podle toho bych zvolil kit.No pak to vybrousis ocistis prach a mastnotu striknes plnicem vyrovnas tim treba nerovnosti zase trochu vybrousis a pak do laku hm.Nejlepsi bude kdyz si nechas ten tvuj odstin nekde namichat aby to bylo ok a nebylo to tak poznat.No a kdyz to namstikas do barvy,nechas poradne zaschnout,no a az budes lestit auto tak to prelestis a bude to super. :D
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Resistin bych dával až na konec a hlavně zevnitř dveří. Kdyby se ti dostal pod kyt, tak by to nejspíš nedrželo, protože je mastný... Tedy mluvím o Resistin ML, možná je myšlený jiný výrobek, dnes je toho fakt hodně...
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
Jakub

Příspěvek od Jakub »

Dekuji.Jen jestly by mi nekod neposlal odkazy na ty vyrobky,at pouziju kvalitni.
Odpovědět