jak vymontovat palubku?

vybavení a úpravy interiéru atd.
Moltician - FK

jak vymontovat palubku?

Příspěvek od Moltician - FK »

ahojte,prosim vas jak vymontuju palubku?potrebuji ji celou vytahnout....je potreba oddelat i volant?diky za rady... :mrgreen:
Phobos - FK

Re: jak vymontovat palubku?

Příspěvek od Phobos - FK »

myslíš celou palubku nebo ten přední štít s budíkama?
Moltician - FK

myslim celou,chci ji posilat na flock....diky za rady.je teda nutno sundat volant? :cry:
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

není nutno sundat volant. sundá se štít přístojů, další šrouby jsou pod panty krytu kastlíku před spolujezdem, dál jsou šrouby od motoru, zespodu palubky atd. nejhorší jsou šrouby z boku, které spojují obě poloviny palubovky. chce to jenom hledat, popotahovat(ne násilím) a zjišŤovat opatrně kde to drží. práce tak na hodinku bez nějakého spěchu.
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

zrovna včera jsem ji měnil, takže asi šest šroubů v motoru, pak spodní šrouby v interiéru.... jdou vidět krásně, jeden za kastlíkem a druhý za budíky...musel jsem spustit hřídel s volantem dolů aby to šlo líp...pak s ní škubni a vytoč nahoru a je venku ;)

boční šrouby můžeš odšroubovat až bude celá venku
Zbynda - FK

Příspěvek od Zbynda - FK »

no jo,to jsem pěkný trdlo :shock: .Taky jsem chtěl před týdnem vymontovat balubku,ale že jí držej i šrouby od motoru mě fakt nenapadlo.Pral jsem se s ní asi hodinu a pak jsem to vzdal :D :( .Aspoň už nemusím schánět tu chytrou knížku ;)
Moltician - FK

aha....ja se prave dival ze jsou nejaky srouby z boku ale vubec netusim jak je mam odmontovat...tam se nemuzu dostat sroubovakem prece...a jak jsou ty srouby u motoru jsou videt hned nebo je tam musim nekde hledat?diky
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

abych pravdu řekl tak já ty šrouby na boku urval. pak jsem je dal pryč. palubce to nevadí. sedí pohromadě dobře. ty na boku jsou proto že to dávají ve fabrice jako jeden kus. ale ty to ven jako jeden nedáš. strč pod tu horní plochá šroubovák až se ti šprajcne o šroub. pak do něho rubni. nic se neulomí jenom na vnitřní části vyskočí z plastu. až to rozděláš tak ho jenom dáš pryč. vím že je to drastické ale jinak to nejde.

a šrouby od motoru jsou za baterkou, za topením a za motorkem stěrače
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

REX: to co tu popisuješ je naprostá blbost...sorry ael palubka se vyndavá komplet jeden kus (jsou to tři kusy spojené...topeni, na tom vrchni cas z favorita a na nem je facelift felicie )

4 Moltician: demontáž je pohodová vyndaval jsem ji již několikrát a je to tak na max půl hodky práce (pokud víš co a jak tak i mín) musíš sundat volant(je to lepší pro přístupnosta hlavně pak demontáž ven z vozu), dál vyndáš budíky pod nimi je šroub jeden an konzole a druhý na palubce vyšroubuješ, dál vyšroubuješ pod kastlíkem šroub, zespodu jsou mam dojem 5-6 šroubů, odšroubuješ pojistkovku a sklopis ji dolu, v motoru e 6 sroubu vzdy dva nad sebou jeden temer u hodniho rantlu (vetsinou jsou blbe videt takze tam sahni rukou a nahmatas je.) dva u baterky dcva u topeni a dva u motorku steracu, pokud máš tunel tak musíš vyndat i ten (pokud máš jen kastlík pod rádiem tak odšroubuješ konzoli pokud máš v kuse tak vyndáš celej) pak palubku vezmeš odspodu a jakoby ji zvedneš ona se "vypadne" ze spodnich dir v motorovem prostoru a pak uz jen tahem k sobe ji vyrveš ven pokud by to nešlo můžeš ještě sundat oblořžení A sloupku (jen tahem vycvakneš)
pokud posíláš na flok tka pak venku bezproblému můžeš rozpbrat dál na díly ;)
motnáž provedeš v opačném pořadí
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

no jo DJ asi jsi chytřejší. holt my lidi kolem 30tky už asi prd víme. mládí vpřed

přeju příjemnou zábavu při tahání ven z auta
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

REX: nic proti tobě;) ale tak vyndaval jsem z mého auta ji už 3krát...a z dalších dvou felin jednou... pokaždé šla bez problému (způsobem jakým jsem popsal výše) navíc když ji budeš rozebírat na místě tak za jedno zku*víš plasty kolem palubky pokud se tam budeš dostávat šroubovákem na ty boční šrouby an ebo je budeš muset vylomit jak ty píšeš..ale to bych fakt nedoporučoval protože ti to může prasknout jinak a pak jsi v pr*eli..
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

já ji vyndaval dvakrát. naštěstí. poprvé jenom vrch a to musely jí ty štefty pryč a podruhé to odpadlo skoro samo :) a už bych to nedělal. měl jsem to nechat seriové ;)
HorisFelda - FK

Příspěvek od HorisFelda - FK »

Pokusím se zeptat tady. Dá se vyndat ten odhlučňovací filc za palubkou, aniž bych palubku sundaval? Třeba ho i nějak odřezat. Je nasáklej vodou a dost smrdí plísní takže pak až bude počasí, půjde tam stejně novej. Chtěl jsem jí vyndat dneska ale furt chčije a já nemám garáž, tak bych to sundání palubky rád nějak obešel.
HorisFelda - FK

Příspěvek od HorisFelda - FK »

Nemá tu třeba i někdo fotku jak to pod tou palubkou vypadá?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Je jich plno zde na foru, nedávno se to zrovna probíralo a škury dával fotky
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět