pRI PRERADENI NA 5 STUPEN pod 80 km/h sa prejavuje piskavy zvuk, ked sa dotiahne motor na otacky a 80 km(h tak OK,felicia 1,9D,
je to normalne?ake mate skusenosti?
PREVODOVKA - ZVUK
Re: PREVODOVKA - ZVUK
to robi aj mne... ale nejak t ozatial neriesimbono píše:pRI PRERADENI NA 5 STUPEN pod 80 km/h sa prejavuje piskavy zvuk, ked sa dotiahne motor na otacky a 80 km(h tak OK,felicia 1,9D,
je to normalne?ake mate skusenosti?
Felicia 1.3MPi LX 
-
Josh123456 - FK
no ono to jsou normální jevy u těchto převodovek. Dělal jsem tu svojí a při rozbrání jsem zjistil, že mám povolený pětkový kolo jen. Takže nevim... Když se to nebude zhoršovat, ale já myslim, že bude, tak to nech být zatím
-
Návštěvník
pří jížde se mi zdá že něco "hučí" z motoru (převodovky?) a dělá to jen, když mam zařažený stupeň, když dám neutrál zvuk utichne..nemůže to být třeba ten volnější 5. převod? je to takovej hlubokej ton
-
Josh123456 - FK
no to by si poznal, že je to pětkové kolo asi hlavně i tím, že když jí zařadíš, tak to jako popískává v záběru, vždycky, když ubereš a přidáš plyn, tak při tom přidání a záběru to jako dře až píská oproti jiným rychlostem, které jsou zticha...
-
Návštěvník
tak to mi nedělá...ale tak od 50 km/h je to zvuk jako kdyz je píchlá guma a ta vypuštěná se valí po silnici...takovej hlubokej zvuk a jakmile je neutrál tak to přestane takze sem si jisej ze to je neco z prevodovky ci okoli