tak v pondeli moji feldu navstivili zlodeji a sli po radiu. To by na tom nebylo ani tak hrozne, radio se kóupi nove ale ten zpusob jakym to udelali me udivuje
Ukradl to zkratka nejaky uplny amater ktery u toho dokazal ponicit jeste pulku auta
Popisu Vam pravdepodobne kroky:
Krok č. 1: Pokus vylámat zámek. Udělal sice do zamku diru jako vrata ale nedostal se diky tomu do auta. Zamek ovsem zrusil a musim vymenit
Krok č. 2: Pokus vypáčit trojúhelníkové sklo na zadních levých dverich. Povedlo se pouze znicit to spodni podratovane tesneni. Taky msuim vymenit
Krok č. 3: Vybití trojúhelníkového skla. Co k tomu dodat. Tohle uz by svedl každý blb.
Krok č. 4: Pokus ukrást rádio. Příliš nechapu jak to zkoušel ale asi ho nenapadlo to nějak slušně vyndat a tak mi to urval i s polovinou spodního dílu
palubovky!!!
Jsem z toho vazne nastvany kvuli zpusobu ktery ten kreten zvolil a ze ja ted musim opravit hned nekolik veci kvuli blbemu radiu
Foto přikládám zde: http://www.deekey.webnode.cz/fotogalerie/
P.s. Okýnko s těsněním už mám spravené tak proto nedávám žádnou fotku.
Tím bych Vás chtěl poprosit pokud máte někdo doma nebo možnost sehnat spodní díl palubovky v tom šedém dezénu budu Vám moc vděčný