RMS výkon
-
DJTiesto
Re: RMS výkon
Klidně můžeš dát silnější zesilovač, jen nedáš gain na maximum.. O jaký jde sw a zesilovač?
-
Martin
to gain je co?:-) mam pioneer http://www.auto-hifi-shop.cz/index.php? ... ucts_id=42 a zesilovac zatim tenhle http://www.carhifi.prodejce.cz/images/h ... CS60.4.htm ,ale chci prave koupit jinej,jen primo na SW....
-
RE5PECT - FK
gainem nastavuješ kolik budeš pouštět do teho SW,nastavíš to tak že ho na zesilovačí dáš na minimum,pustíš rádio asi na 70-80% hlasitosti a postupně budeš gain na zesilovači zvyšovat,jakmile začne SW zkreslovat gain vrátíš malinko zpět a je hotovo 
-
Martin
na tom zesilovaci je ale jen frekvence,input level a bass boost......necemu z toho se rika gain? 
-
Martin
jasne,diky..... takze muzu kldine koupit silnejsi zesilovac a kdyz to takhle nastavim,tak to bude v pohode a nemuze se nic stat?
-
Martin
a ma to pak vubec cenu ho tam davat?? ted mi to jede SW 150 RMS na 160 ze zesilovace a podel toho musim stejne ten gain nastavit tak,aby to bylo priblizne taky tak,ne?
-
Martin
ten SW je 150/800max a zesilovac 160/400max, myslel jsem,ze kdyz koupim zesilovac treba 220/600,ze s toho basaku dostanu vetsi vykon,ale kdyz to budu muset nastavit tak aby to bylo bezpecny,takze cca na tech 150 RMS,tak to bude hrat stejne i se silnejsim zesilovacem,ne?
-
Martin
mozna to tady zbytecne resime a bylo by asi nejlepsi,kdybych koupil jinej SW i Zesilovac.... 
-
RE5PECT - FK
Tak jako můžeš koupit jinej zes a pouštet do teho plnou dávku,pak jen záleží jak dlouho to bude hrát a jestly vůbec. Podle mě ten zes v poho stačí na ten SW!
-
prohifi.cz - FK
Jde i o jinou vec - predstav si auto, ktere ma maximalne 5000 otacek a ty s nim jezdis porad na maximum, asi nebude uplne rado... Kdyz pojedes na 3000, je to mnohem lepsi.
Byva tedy lepsi mit zesilovac vykonnejsi a nehrat ho na maximum - tolik ho nepretezujes. Navic mene kvalitni zesilovace se v mustku neumerne hrejou a v lete rada spina tepelna ochrana, takze i pro to bych daval malicko vykonnejsi zesik kdyz to situace umoznuje...
Byva tedy lepsi mit zesilovac vykonnejsi a nehrat ho na maximum - tolik ho nepretezujes. Navic mene kvalitni zesilovace se v mustku neumerne hrejou a v lete rada spina tepelna ochrana, takze i pro to bych daval malicko vykonnejsi zesik kdyz to situace umoznuje...
-
RE5PECT - FK
Jo to máš pravdu ale mě pro tedle SW připadá zbytečný kupovat nějakej výhonej zes. od teho SW toho moc očekávat nemůže ale je to jeho volba já osobně bych vyměnil oba komponenty