Trmeny pikap
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Trmeny pikap
Ahoj nekde jsem cetl ze na pikapu jsou stejne trmeny jen s rozdilem ze maji o 1 mm vetsi prumer pistku.. Je to pravda..? Pripadne prohazoval je nekdo? Je to znat? dekuju
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Trmeny pikap
Pokud si pamatuju, tak jsou stejný. Akorát je myslím větší zadní váleček v bubnových brzdách.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trmeny pikap
Milimetr by byl sakra znát, ale jsou stejné.
Když by jsi chtěl zesílit účinek předních brzd, tak vyměň hlavní brzdový válec. Já mám válec 22,2 mm a dát tam 19,05, tak to bude hned o třetinu brzdit víc.
Ve výsledku by jsi ale ničeho nedosáhnul. I v seriovém provedení nemusím moc dráždit pedál a předek se veze smykem.
Když by jsi chtěl zesílit účinek předních brzd, tak vyměň hlavní brzdový válec. Já mám válec 22,2 mm a dát tam 19,05, tak to bude hned o třetinu brzdit víc.
Ve výsledku by jsi ale ničeho nedosáhnul. I v seriovém provedení nemusím moc dráždit pedál a předek se veze smykem.