Škubání

MPi 1AV
AEE
MOTOR

Škubání

Příspěvek od MOTOR »

Ahoj.prosím o radu-při puštění plynového pedálu auto škubne,nebo krátce zacuká,když sešlápnu plynový pedál tak auto taky cukne,nebo krátce zaškube,nevím čím by to mohlo být,je to dost nepříjemný.Dříve to nedělala a objevilo se to z ničeho nic :( :o Díky za každou radu :?
Mira

Re: Škubání

Příspěvek od Mira »

Mne takhle sveho casu zlobila 1,3 pomohlo vycistit klapku ... to zvladnes i sam pokud to driv nedelalo bude tam mozna usazeny bordel. Vyzkousej a uvidis...

cau M.
MOTOR

Příspěvek od MOTOR »

Mira píše:Mne takhle sveho casu zlobila 1,3 pomohlo vycistit klapku ... to zvladnes i sam pokud to driv nedelalo bude tam mozna usazeny bordel. Vyzkousej a uvidis...

cau M.
Před dvěma dny jsem jí krásně vyčistil a udělal původní nastaveni vagem,tak nevím.To škubnuti je jen při přidání plynu nebo naopak rychlejším puštění plynového pedálu( několikrát to škubne 2x až 4x a pak se to srovná a otáčky nekolísají) :?
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Taky mi to dělá a nevím,čím to je.Zajímavý je,že dokud se nedávaly do benzínu ty biosložky,tak po přechodu na 95-V power to nedělalo.Teď od léta to už nepomáhá.Samozřejmě.že klapka byla vyčištěná komplet celá a VN díly jsou nové(kabely,svíčky,víčko a palec)Jo a při demontáži klapky byla dráha potenciometrů vyčiětěna lihem a zakápnuta Diavou.Výsledek nula. :D
MOTOR

Příspěvek od MOTOR »

JoS píše:Taky mi to dělá a nevím,čím to je.Zajímavý je,že dokud se nedávaly do benzínu ty biosložky,tak po přechodu na 95-V power to nedělalo.Teď od léta to už nepomáhá.Samozřejmě.že klapka byla vyčištěná komplet celá a VN díly jsou nové(kabely,svíčky,víčko a palec)Jo a při demontáži klapky byla dráha potenciometrů vyčiětěna lihem a zakápnuta Diavou.Výsledek nula. :D
Taky jsem všechny tyto kroky absolvoval :D Ještě mě napadlo-jestli by to nemohlo být špatnýmy silentbloky u motoru,nebo převodovky :?
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

MOTOR píše: Ještě mě napadlo-jestli by to nemohlo být špatnýmy silentbloky u motoru,nebo převodovky :?
Ještě to vyzkoušej u studenýho motoru,kdy jsou volnoběžný otáčky těch 900.Jestli to nebude škubat,tak to silentbloky nebudou.Mě to taky škube jen u teplýho motoru.Buď je nějaká chyba ve snímači tlaku nasávanýho vzduchu nebo se to nějak přetahuje s lambdou.Na ten v-power se to fakt skoro ztratilo.teď u to nepomáhá.Ty benzíny teď nějak stojej za ho*no. 8-)
MOTOR

Příspěvek od MOTOR »

Vyzkouším to a dám vědět jak to dopadlo :)
Odpovědět