Sedačky
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sedačky
Ano, defakto bez problémů.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
robin1 - FK
Neviete niekto, aký je rozdiel medzi vodiacimi lištami sedadla podľa dátumu výroby?
V ETKE sú uvedené tri druhy:
- od 10/94 do 08/97
- od 09/97 do 01/98
- od 02/98
V ETKE sú uvedené tri druhy:
- od 10/94 do 08/97
- od 09/97 do 01/98
- od 02/98
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je mi známo a mám i vyzkoušeno, tak sedačky lze přehazovat bez ohledu na datum výroby. Čili pokud je nějaký nepatrný rozdíl v kolejnicích, tak to nemá vliv. 
-
robin1 - FK
Veď práve, ja potrebujem vymeniť koľajnice (sú hrdzavé). Sedačky ostávajú.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak je vyměň. Jediný drobný problém o kterém vím, je ten, že u sedaček z NF se muselo trochu přihnout madlo na stavění sedaček, pokud jsi pod sedačku chtěl namontovat schránku. Jinak je to zaměnitelné.
-
Majk
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem to dobře pochopil, tak by mělo jít vyměnit sedačky bez problému i naopak tzn. z Formana 1994 do Felicie 1998?
Je tahle výměna možná i u zadních sedadel?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Majk
mi se zde bavíme o feldách, nikoliv o fávech či formanech. To se zeptej na jiném foru nějakém o favoritech, pokud vím, tak do fáv cpou sedačky z felicií, zda je to bez úprav, to nevím. Že by někdo dával do feldy starý sedačky z fáva, to jsem ještě neslyšel.
mi se zde bavíme o feldách, nikoliv o fávech či formanech. To se zeptej na jiném foru nějakém o favoritech, pokud vím, tak do fáv cpou sedačky z felicií, zda je to bez úprav, to nevím. Že by někdo dával do feldy starý sedačky z fáva, to jsem ještě neslyšel.
-
Majk
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že TADY to je o Feldách, ptám se proto, že mám ve Formanu lepší (myslím potah) sedačky než ve Feldě a když budu Formana rušit, tak mi je celkem líto je vyhodit. Nic víc, nic míň.
co sa tyka zadnych sedaciek, tie pasuju 100% bez upravy a bez problemov bez rozdielu ci su delene alebo nie,,, co sa tyka prednych sedaciek,,, tak jediny rozdiel je ten ze predne uchyt kolajnicky na favorite je kolmy,,, a na felicii vyhnuty pod nieakym uhlom cize ked ich budes davat do favorita tak budes musit ohnut s kliestami to usko do praveho uhla,,, a hmm asi nepasuju celkom diery na kolajnicku ale da sa s tym vybabrat ,,,
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Zadní sedačky
Nebudu zakládat nové téma, můj dotaz je: Když mám ve feldě zadní sedačky nedělené, a seženu si sedačky dělené, budou pasovat? Není tam třeba ještě nějaký další úchyt na kastly v místě toho dělení sedadel? Díky Pavel
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Úchyt tam je potřeba, ale měl by jsi ho tam mít i v případě, že jsi měl z výroby sedačky nedělené. Sklop sedák a podívej se sám.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle uz vim ktery uchyt myslis. Ja mam rv 95 LXi holobyt a mel jsem to tam,tak predpokladam ze to tam bude mit snad kazdy (nemam ani otevirani kufru od ridice apod)
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Jj od výroby nedělená sedadla.. tak to se musím podívat na ten úchyt, díky,P.
Škoda felicia 1.3Mpi 1997