ako nastavit klapku bez VAG
-
smazany clen - FK
ako nastavit klapku bez VAG
prosim Vas, viete niekto ako sa da nastavit skrtiaca klapka bez toho aby isla na pristoje?
dik:-))))
dik:-))))
-
Bolthorn - FK
Re: ako nastavit klapku bez VAG
No já vždy po vyčištění klapky nechám 30s před nastartováním zapnuté zapalování... Během těch 30s se škrticí klapka sama nastavuje do základní polohy... Ale někdy je to k ničemu a musíš na vag...
-
smazany clen - FK
no ja tam chcem skusit dat uplne inu klapku, ci sa to nejak neda bez VAG.
dik
dik
-
Bolthorn - FK
No myslel jsem to obecně... Tohle zkus i s tou novou... Jinak pak žádný jiný způsob neexistuje... Leda najezdit několik set km, než si RJ přepíše staré adaptační hodnoty na nové...
-
smazany clen - FK
niekde som cital, ze sa to da aj bez VAG, len neveim uz kde to bolo, tak preto zistujem.
-
smazany clen - FK
BMM nastavovat přes VAG nemusíš. Systém je narozdíl od MPI adaptabilní a sedne si to samo - stačí odpojit baterku na několik minut a po připojení a nastartování se to naučí -např. na volnoběh kolísají otáčky nahoru a dolu, po ujetí určité vzdálenosti je to hotovo.
Na starým foru o tom bylo megavlákno, kde se snad polovina členů FK do sebe pustila - dva tábory, kde jedni tvrdili že to je pravda a druzí zase že nee. Já výše uvedenou zkušenost nabral na dvou vozech favorit BMM a prostě mi to tak vždycky fungovalo. BMM je v tomhle lepší než MPI.
Na starým foru o tom bylo megavlákno, kde se snad polovina členů FK do sebe pustila - dva tábory, kde jedni tvrdili že to je pravda a druzí zase že nee. Já výše uvedenou zkušenost nabral na dvou vozech favorit BMM a prostě mi to tak vždycky fungovalo. BMM je v tomhle lepší než MPI.
-
Bolthorn - FK
moony, tohle není pravda!!!
ne vážně, na tohle vlákno si pamatuju moc dobře... byla to sranda...
sorry za OT
sorry za OT
-
smazany clen - FK
S těma adaptačníma hodnotama máte pravdu,ale těžko si nová klapka sama určí,kde má podle údajů z potenciometru krajní polohy.Takový údaj musí v paměti řj zůstat i po odpojení baterie.Takže to bude zapsáno jinde,než jsou adaptační hodnoty.Ale berte to jako názor. 
-
smazany clen - FK
Já osobně jsem klapku sundal, vyčistil a dal nový těsnění. Pak jsem nastartoval a málem mě omyly když jsem viděl co ty otáčky dělaj , málem to na volnoběh chcíplo. Ujel jsem s tím cca 100m a už přede jako kotě.... jen přihazuju svůj názor 
mám dotaz ohledne diagnostiky, jakej program mam pouzit kdyz mam 1,3 bmm? Za dalsi, co tím vlastně můžu zjistit nebo opravit nebo nastavit? A není někde nějakej návod? Jsem v tomto úplněj amatér, kabel jsem si sehnal a nechci s tím jezdit někam do servisu, když můžu něco udělat sám 
dík moc
dík moc
-
Návštěvník
No ono hlavne zalezi jakej kabel si sehnal predpokladam ze je to nejakej noname neoriginal takze podle toho si musis najit soft.
je to diagnostickej kabel na usb koncovku do pc