výběr navigace

pokec o všem možném i nemožném
Raceman

Re: výběr navigace

Příspěvek od Raceman »

mám v PDA jak tomtom6 tak igo8 a můžu říct že igo je o hodně lepší
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Snehulak píše:nepotřebuji žádný mp3 nebo foťák, stačí mi se v pořádku a snadno přesunout z bodu a do bodu B. mam Garmina v nokii ale je nějakej spomalenej a trochu kecá, místo do prava řekne doleva atd.
Já mám totmtoma one, nějakýho starýho, ale soused mi to nějak craknul, takže mohu kdykoliv stáhnout novou mapu a jsem s ním maximálně spokojený, akorát si to chce zvyknout na kruhový objezdy, tam to počítá výjezdy a říká buď:
jeďte doprava na kruhovém objezdu prvním výjezdem
Jeďte rovně na kruhovém objezdu druhým výjezdem
jeďte doleva na kruhovým objezdu třetím výjezdem

Jo a mapa mi končí hranicema německa a švýcarska, třeba holandsko tam není, jak jsem nedávno zjistil. :(
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Mám Garmina a zatím jsem zabloudil málem jen jednou a na kruháči u nás v Hradci :lol: když mě naváděla abych na druhým výjezdu zahnul v pravo a on to byl až třetí . :cry: Pak mě to došlo že hlavní silnice se nepočítá.
Klasická křižovatka s kruháčem ,potřebuju jet v levo ale navigace mě posílá rovně . :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Aleš:IGO 8 testuju teď v PDA a mám tam i TomTom7,nevím,tomtom má jednodušší nastavení,IGO má hezčí grafiku,zatím nevím co budu používat víc,asi to budu střídat :-)
Aleš

Příspěvek od Aleš »

No jsem si koupil no name navigaci s iGem na aukru, tak jsem zvědavý, nějak tomu zatím moc nerozumím, tak když se budu chtít časem poradit buďte vy zkušení trpěliví. Ještě ji sice nemám doma, ale testuji to zatím na PC a už mám pár problémů.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Chtěl bych si koupit navigaci, ale opravdu tu základní nejlevnější, protože ji tak často nevyužiju - takže se nabízejí dvě možnosti - Mio Moov nebo TomTom One? Obě jsou na tom cenově podobně, které byste dali přednost?
Obrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak podle mojí vlastní zkušenosti tomtoma. jsem s ní maximálně spokojený, mám starší model, mapy pravidelně, legálně a zdarma aktualizuji na tomtom home. Jediná nevýhoda těch posledních modelů je, že nemají samostatný slot na paměťovou kartu, takže se nedá dát karta s větší pamětí a do budoucna nahrát třeba větší nebo podrobnější mapa.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Navigon. Každé tři měsíce stahuji legálně ty nejpodrobnější mapy celé Evropy jaké jsem kdy viděl. :D
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

GeorgeWWW píše:Chtěl bych si koupit navigaci, ale opravdu tu základní nejlevnější, protože ji tak často nevyužiju - takže se nabízejí dvě možnosti - Mio Moov nebo TomTom One? Obě jsou na tom cenově podobně, které byste dali přednost?
:P :P Jelikož se moc v takových to věcech nevyznám tak nevím;v létě kdy jsem byl na dovče mě překvapil synátor,je vtakých to věcech zběhlel a hlavně se kolem toho motal,když študýroval a tak zakoupil Mio Moo400 ,má aktualizovaný mapy jaro 2009 celé evropy včetně balkánu, spokojenost má zobrazení 3D,příjem družice, policejní radary; jedna výtka kecá do řízení(rychlosti)
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

......ale ty hlasky typu jedete prilis rychle apod.se daji vypnout ne? ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

:x Noo zvuk se sice vypnout dá,ale stále vyskakujou značky,na D130, v obci 50,akdyž maj nějakou svojí úpravu třeba 70 tak vyskočí50,zkrátka je to mrcha,ale dobrá!!
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 20. říj 2009 20:45:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
DannyS - FK

Příspěvek od DannyS - FK »

Kdyby někdo chtěl Mio C725, tak jeden kousek prodávám a docela levně. :-)
Stále je v záruce a skoro vůbec nepoužívaná.
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

Uvažuju taky o nějaké navigaci??? Co tahle-Navigon 7110...??? nebo snad jsou lepší???? poradte-díky
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

myslel jsem ze si pod stromecek vyberu navigaci tak okolo 3000,- ale to co se u nas prodava je neskutecne drahy pokud chces aby to melo nejake funkce...
tedka na me skoci asi nekolik lidi ale ja si objednal navigaci z Hong Kongu (znacku tedka nevim) ..je 5", jede pod softwarem od windows ... ma vsechny mapy evropy (muzes si nahrat jakykoliv software map treba tomtom) ja mam prednastavenou iGo8...gps umi prehravat videa, fotky, MP3 a transmitter a ma 4GB kartu...hodne dlouho jsem nad tim vahal ale jak jsem videl na vlastni oci tak se mi i zalibila...hlavne porizovaci cena 1995,-Kč
ma mi nekdy prijit do dvou tydnu pokud budete nekdo o tom neco chtit vic vedet muzu poreferovat
méně znamená někdy více...
Obrázek
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

fidllas píše:Uvažuju taky o nějaké navigaci??? Co tahle-Navigon 7110...??? nebo snad jsou lepší???? poradte-díky
Tu má Zdenda19895 tak se koukni k němu do profilu a nebo se ho zeptej .Psal že s ní je spokojenej.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
zdick - FK

Příspěvek od zdick - FK »

Macman: To mě zajímá, napiš až přijde, jestli všechno běží OK a jestli se podle toho dá jezdit. Hledal jsem na netu kde by se to dalo ulovit, není to toto?
Kdyžtak poskytni i výrobce a model, abych mohl na netu najít nějakou videorecenzi.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

ahoj nahodou mi vcera dosla a dnes ji testuju..napisu ti podrobnejsi info s fotkama az budu doma ted jsem v kavarne a z mobilu to jde tezko ;)
Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

no ono to je v podstate vsechno na jedno brdo...vybiras jenom design, velikost displaye a nekdy i parametry procesoru...moji znacku ti tezko reknu prtz to neumim ani vyslovit :D dneska jsem ji poprve pouzival v aute a je naprosto srovnatelna s ostatnima GPS (tim myslim rychlost, reakce, prepocitavani,..)..rukama mi uz jich proslo hodne..u tehle se mi nejvic libi graficke zpracovani a moznosti aktualizovani map zadarmo, popr si tam nahrat jakykoliv software (tomtom, mio,...) .. moje jede na nejnovejsi igo8...kamarad mi ji objednaval z honk kongu nebo odkud tak mi akorad softwarove musel doopravit cestinu a nahral mi tam hovadiny typu hlasy pavla lisky, brnensky hantec nebo ostravaka ktery mi vyhovuje nejvic :D jinak parametry teda znova: ma 5" velky display, 4GB kartu s tim ze data zaobiraj neco pod 2GB, cely system jede pod Windows takze muzes pouzivat jako klasicke PDA, je tam plno her a blbosti, video a mp3 prehravac, AV vstup, audio vystup, FM transmitter ale biohuzel v aute se mi to nepodarilo zprovoznit (poradne jsem nezkousel) ale doma jo, prehrava avi videa, mp3,...
jedine minus je na prvni pohled mi jak prislusenstvi tak navigace neprijde tak "bitelna" jako ostatni, nicmene uz mi dneska spadla z palubovky na zem i s drzakem a vsechno drzi:)
na aukru jich je hodne..puvodne jsem chtelu presne tuto http://aukro.cz/item917878643_gps_navig ... tooth.html ale byla mi doporucena ta moje s rychlejsim procesorem (dle me to vyjde na stejno - kupoval mi ji ajtak:))
prisluenstvi: 2GB karta, nabijecka auto, nabijecka sit, nabijecka pc (vsechno pres USB takze i propojovaci kabel), sluchatka, navod v AJ, tuzka, rocni zaruka
jinak moje se vsim vsudy i s uplatkama vysla na 2600,-

nejake foto: http://macman.rajce.idnes.cz/GPS/
kdyby te neco zajimalo tak se ptej
Obrázek
zdick - FK

Příspěvek od zdick - FK »

Koukal jsem na některý tyhle čínský navi na ebay, že by se cena mohla ještě trochu smrsknout... Zrovna tu cos poslal odkaz na aukro tak u ní uvádějí že umí česky mluvit, ale není tam český menu, tak nevím :/
U většiny navi tam píšou, že dodávají jednu mapu podle země kam je zapsaný paypal účet. Tys tam měl jen ČR, nebo víc map?
Další mapy nebo aktualizace se stahují legálně, nebo warez?
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

cesky menu bylo ale nesmyslny tak se muselo upravit, mluvit cesky umi ale dohraly se jine hlasy, je tam nahrana cela evropa v zacatku ale aktualizoval jsem ji, myslim ze aktualizace jdou jak warez tak legalne-tohle je mi celkem putna
Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

nastavena cestina vypadala takhle: <SH_GPS TEXT="Navigace"/>
<SH_Music TEXT="Hudba"/>
<SH_Photo TEXT="Foto"/>
<SH_Games TEXT="Hráč"/>
<SH_BlueTooth TEXT="Bluetooth"/>
<SH_Tools TEXT="Jet"/>
<SH_Setting TEXT="Sázení"/>
<SH_Video TEXT="Video"/>
<SH_Ebook TEXT="E-texty"/>
<SH_Flash TEXT="Flash"/>
<SH_GPSViewer TEXT="GPS informovat"/>
<SH_Volume TEXT="Hlasitost"/>
<SH_Backlight TEXT="Podsvíc."/>
<SH_Language TEXT="Jazyk"/>
<SH_Theme TEXT="Kořen"/>
<SH_DateTime TEXT="Datum Čas"/>
<SH_Calibration TEXT="Kalibrace"/>
<SH_SysInfo TEXT="Systémové info."/>
<SH_SelGPSPath TEXT="Navigace cesta"/>
<SH_FMSetting TEXT="FM dopravit"/>
<SH_UsbSetting TEXT="USB"/>
<SH_ResetFactory TEXT="Agentura bek"/>
Obrázek
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Na a studuj, jdou stím dělat celkem zajímavé věci, já mám 4,3" a jsem s tím v podstatě spokojen, stejně mi leží ve skříni.

http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=64
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=64&t=563
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

Mam navigaci z ebay, je to 5" cina se softem iGO Amigo a muzu rict, ze jsem s ni velmi spokojen. Ma velmi kvalitni zppracovani, vse funguje dobre. Je v cestine, ale ta neni nicmoc. Mam ji zapnutou na anglictinu. Podrobnost map je velmi vysoka a to cele evropy! Ne jenom CZ jako to je v zakladnim baleni u tomtonu, garminu apod. Kdyz ji porovnam s navigaci garmin, tak jediny rozdil je, ze garmin vydrzi o dost dele na baterku a jde nabijet i v pc, ale to je stejne jedno, kdyz ji pouzivam jen v aute. A o zpracovani renomovanych znacek navigaci se nebudu vyjadrovat. S celohlinikovym provedeni cinske navigace se to neda srovnat. V cenove hladine do 3000 nema tato cinska navigace konkurenci. Obsahuje samozrejme FM transmitter a bluetooth.

Kdyby mel nekdo zajem, tak jedna uplne nova se mi vali ve skrini. Pridam jeste navigacni soft iGO8. Vice SZ. Levne.
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

Na konec zvítězila navigace NAVIGON 2310 evrope....nová za super cenu.... ;) ;)
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Tak i já přispěju to tohohle tématu.
Přenosnou navi jsem používal v mob. tel. NOKIA
V autě mám origo DX a naprostá spokojenost... :flower:
DannyS - FK

No, kdyby měl někdo zájem o 7" navigaci Mio C725 a velice málo používaná a ještě v záruce, tak jedna by byla k mání. ;-)
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Má někdo tip na navigaci co má AV vstup na kameru a TV? Třeba Mio má s nebo bez, ale ne současně.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
DannyS - FK

ka-spel> Já mám navigaci s AV vstupem. :-)
Je to Mio C725 s rozlišením 800x480 ... takže to má 7" LCDisplay.

Kdyby jsi měl zájem, tak by mohla být tvoje. ;-)

Je to ještě v záruce a skoro vůbec nepoužívaná.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

ka-spel: ta cina co jsem tu popisoval ma av vstup
Obrázek
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Není to přímo pro mě, ale pro kolegu z práce a ten chce jak AV, tak i DVB-T tuner. Za kolik by si to střelil?
DannyS - FK

ka-spel> Tak Mio C725 má jen AV vstup, ale už ne DVB-T. :-(
Jinak bych to dal asi za 4,5k - nové mě to loni na jaře stálo 11,5k, ale rozumné dohodě se nebráním. ;-) ... Přeci jen to má docela velký LCD oproti ostatním navigacím. :-)

Takže pokud tvůj známý to fakt chce jen s DVB-T, tak nemohu sloužit. :-(
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Zítra se zeptám. Zatím to rezervuj.
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Pro vlastníky navigací TomTom je jedno dost dobrý forum, kde se dozvíte spoustu vychytávek a vylepšení navigací, taky jsem si ji tam vylepšil, vlastním TomTom One V2. Myslím, že nebudete litovat. :thumleft: CS TomTom Users Group
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

RadekN70 - FK

Tak jsem zdarma dostal TOMTOM GO 750
http://www.tomtom.com/products/product. ... y=0&Lid=10

a musím říct, že je naprosto parádní..... jen bych vás znalce poprosil jestli nevíte
kdy seženu hlasy "politiků, atd..." do této navigace, prej to někde je...
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Ty chceš dojet psychicky v pohodě? :scratch:
RadekN70 - FK

Už to mám, našel jsem ty jazyky..... :cyclops:
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin420 »

Ja som pred rokom zvažoval kúpu nového mobilu s foťakom a zároveň aj kúpu navigácie. A tak sa to nejak celé sklbilo dokopy a vzniklo z toho PDA Samsung Omnia i900. Je to windows mobile 6.1 v CZ lokalizácií, môžem tam narvať akúkoľvek navigáciu ktorú nájdem na nete. Momentálne tam mám iGO 8 s najnovšími mapami, ešte som s tým dodnes za posledný rok ani raz nezablúdil. Je to plynulá navigácia, sem-tam ale musím telefon reštartovať aby sa dokázala rýchlejšie pripojiť, prípadne občas jej vyčistím nejaké hodnoty v registroch a beží zasa jako nová :) Hold, windows mobile je stále len "windows" - treba sa o to starať jak o decko :x Ale výsledok stojí za to. Navyše, Omnia i900 sa dnes dá zohnať už za nejakých 3000 Kč ešte s ročnou zárukou aj s komplet autopríslušenstvom. Ale ja osobne by som už dnes uvažoval možno o Omnii II (keby nebola cena tak vysoká - 5-6000 :? )

Inak ešte k tým softom - mal som tú česť vidieť pár navigácií "Live"....Pokiaľ to nebolo iGO, tak sa väčšinou každá sekla v nejakej križovatke, alebo sa nezmyselne odpojila a prestala len tak z ničoho nič navigovať alebo podobné pitomosti....To iGO je z mojej osobnej skúsenosti najflexibilnejší soft s akým som mal doteraz tú česť. Úvodné menu je síce trocha komplikované, ale práve preto je to aj dobré - dá sa tam nastaviť každá blbosť do posledného detailu...Keď treba spustiť len navigáciu, bez nastavovačiek, tak sa to dá vyriešiť cez 3 kroky, čo sa dá myslím zvládnuť bez problému aj za jazdy. A aj podpora máp je dobrá, čo mesiac vyjde nejaká aktualizácia, každého štvrť/pol roka vyjde komplet nová mapa každého štátu. POI body pribúdajú každým dňom, rovnako ak o aj info o radaroch. Osobne by som iGO nemenil za iný soft.

Práve teraz testujem prvotinu od spoločnosti Mapfactor - Truck Navigator 9 pre PDA (pre taťky do kamiona...), je to dobre spracované (a konečne aj pre PDA, doteraz to mali verzie len pre PC), pripojí sa to na satelit ešte o čosi rýchlejšie než iGO, ale....určenie presnej polohy auta je niekedy veľký problém. Zvlášť keď idem napr. po centre mesta kde je hustá sieť ulíc tak sa "šípka" samovoľne bachne o ulicu vedľa a naviguje ma akoby z vedľajšej ulice, čo sa mi zdá od navigácie absolútne neprípustné...Lákavá je na tomto softe podpora informácií o výške mostov a podjazdov, širke ulíc a sú tam aj spracované zákazy pre vjazd kamionov pre ulice/štvrte miest. Je to riešené predovšetkým pre kamionistov, ale dá sa tam nastaviť aj navigácia pre osobák, dokonca v PDA verzii je menu aj pre navigovanie pri chôdzi pešo. Ešte počkám na nejaký upgrade základného softu s ktorým by malo prísť vyladenie práve spomínaného problému s presným určením polohy. Mapy majú super, sú vychytané do detailu.
Moja Feliz:
"No tuning, only decent" ;)

Moje fotoalbumy:
Obrázek
lord_sef - FK

GPS navigace

Příspěvek od lord_sef - FK »

zdravim, rad bych si koupil nejakou GPS navigaci, v mobilu jsem mel drive tomtoma, byl jsem spokojeny... poradi nekdo prosim jakou? koukal jsem na internetu, ale je toho tolik ze vubec nevim co vybrat... poradi nekdo?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 23. črc 2010 20:52:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zařazeno do správného vlákna
comrade - FK

Příspěvek od comrade - FK »

mam PDA..vyzkousel jsem snad vsechny navigace a igo8 je nejlepsi volba..teda aspon pro me.:)
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Tak to já si jdu na podzim pro nový mobil HTC HD mini -ma operační systém takže tam dám nejaký soft a snad to bude dobré 8-)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Kdyby někdo scháněl nové mapy do Garmina tak jsem konečně sehnal nové podklady pro celou evropu ;) pár lidí ji už ode mě chtělo, ale teďka o prázdninách se k mapám bohužel nedostanu - ale od srpna můžu znova začít ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Nechci dělat reklamu, ale teďka se na aukru rozjeli levné garminy za 1500, které plně vyhovují požadavkům - kde to kua jsem a jak se odtud dostanu pryč?

A mapy vám v tom můžu aktualizovat skoro pořád ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Vyšli nové mapy TOMTOM řady 860, už proveden upgrade :mrgreen:
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Nedával nekdo navigaci do mobilu s windows mobile? koupil jsem si již zmíněný HTC HD mini a chtěl bych si tam dat nejakou navigaci (tomtom nebo IGO8) ,ale nevím jak na to me HTC ma atypicke rozlišeni ..HVGA displej. Takže prosím nějakého dobráka ,který by mi pomohl třeba přes ICQ nainstalovat navigaci do mobilu.. (případně mi poslal nejaký odkaz ke stažení) :bigsmurf:
ICQ 468856418
Faust
Kontaktovat uživatele:

jaký konkurent navigace navigon

Příspěvek od Faust »

Jelikož jsem vracel na dobropis navigaci navigon tak hledám nějakého nahradníka do 4000kč
líbí semě Navigon 70 plus EU

http://www.alza.cz/navigon-70-plus-eu-d183630.htm

někde jsem četl že zamrzají,ale ono to můžou být ty imitace made in china,které jsem se už setkal.je to stejné jen dole je napsáno mimo made in canada,tak china

nemá někdo nějakou lepší variantu co nemá přiblblé hlášky typu liška atd.u navigonu jsemě líbyl jednoduchý hlas a upozornění a hlavně nikdy jsem nezabloudil díky navigaci pruhů a krasném zobrazovaní křižovatek.
jen mě teť sklamalo ta aktualizace map,ktere přeměňovalo program a pak to blblo.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 05. dub 2011 15:07:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: sloučeno, viz pravidlo 3
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Za sebe doporučím nokii s ovi mapama ;) Naváděj perfektně. Uměj sjezdy z dálnic, jízdní pruhy (u Mnichova se hodili a byly 100% přesné), hlas není nijak ukecaný ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Neprodává někdo nějakou čínskou navigaci, která jede na WinCE 6.0? Díky
Díky za hlasy
FUNice TADY
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Může mi někdo postnout fotky jak velká je např. 5 nebo 7 palcová navigace na předním okně ve feldě? Na youtube jsou nějaká videa, ale z těch poznám prd :(
Díky za hlasy
FUNice TADY
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Namaluj si jí na papír, vystřihni a vyzkoušej. Nejlepší způsob.
Odpovědět