...potom je jen otázka času kdy se nějakýmu managorovi rozední v lebeni a nechá namontovat do autíček satelitní sledování. Pak už nebude naftička za dáčo...tohle udělali v jedný přepravní firmě a zjistili že za rok na naftě tratí cca 5 melounů (firma je dost veliká(Hanzalík)a byl to jen přepočet) tudíž předložili pánům šoférům účet, buďtě jisti že dojednoho zaplatili.Diablo píše:ja cerpam primo v praci tak me to ani nejak nesere, naftu stacim do nadryi ja tak i vim co tankuju. Navic za 0KCS to bych vzal i smejd
Kvalita nafty
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
Re: naftová paliva
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
Z vojny si pamatuju že tanky měly vstřik nafty do spalin jako zadýmovací prostředek. Dýchat se v tom sice nadalo ale vidět taky nebylo nic. Diabolo určitě ale nestojí o bílý kouř,touží po tom klasickém alá TATRA 111Diablo píše:Diesel ma hulit a tecka
-
Diablo - FK
panove me octa zacla hulit a bagr si krasne pohuluje, ja jsem uz vlastne stastnej clovek
ekoloie fuck off 
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si parafrázovat slova klasika "... že na tebe ty nezbedníku Kuchtovou teď zavolám." 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 29. srp 2009 18:25:49, celkem upraveno 2 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
-
Diablo - FK
klidne muzes, ukazuju ji zetorackou 4Otku v jesterce se zamacklim cudlem a proturovani a ten dyn by jsi mohl krajet
by si mohla nakrajetna chlebicky
jako dresing
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
První dojmy po použití VIF. Motor je malinko hlučnější ale ochotně zabírá. Poslední spotřeba před nasazením VIF (po vyčištění sacích kanálů a zaslepení EGR který byl doposud jen odpojen) byla 4,98 l/100. Tož uvidíme ...
-
Diablo - FK
ja jsem byl hnedky ze 4l na 7l, takze me to vubec, ale vubec nepomohlo 
-
G.O.N.K. - FK
Ja jsem ted ze srandy u frydku-mistku natankoval 30 l směsné nafty a pohota. beze zmeny. auto slape jak hodinky. byla za 21 kč za l.
-
Návštěvník
Čus lítám už nějakej pátek,je mi 37let a jezdím od učńáku.Sic s Ávií ale každej rok kolem 90tis.km+faka.Když slevní rostlinej olej jako třeba v Globusu před 3lety na necelých 13ká tak sem lítal v klidu na něj,jen sem smrděl jak čerstvá hranolka s putiky.A u osobáků???123MB spolkl vše od cezenýho friťáku,trafo oleje,což i kamarádi s vW na to chrochtají a ž po rostlinej.Teť MB je nachystanej na repasi tak lítáme v 1,9D Cordoba a s rostlińákem taky dojede.
Sic ho použivám jen když zapomenu natankovat a potřebuju dojet.Vždy bylo lepší crtnout to 1:3 s naftou,zmizla hlučnost vetilů.Zmíním že ti s VW vymíšleli i předehřev oleje a skušenosti byli 1A,bodeť oni 1kový golfíky a já 3l vou 123MB.
Sic ho použivám jen když zapomenu natankovat a potřebuju dojet.Vždy bylo lepší crtnout to 1:3 s naftou,zmizla hlučnost vetilů.Zmíním že ti s VW vymíšleli i předehřev oleje a skušenosti byli 1A,bodeť oni 1kový golfíky a já 3l vou 123MB.
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
Tak po čtyřech měsících spotřeba 5,1 a pohodička.
-
Zbysek - FK
Jo u takových aut se to na rostliňák lítá krásně. U Feldy s Lucasem to není až taková pohádka, ale i tak jich několik jezdí i bez jakékoli úpravy.Návštěvník píše:Čus lítám už nějakej pátek,je mi 37let a jezdím od učńáku.Sic s Ávií ale každej rok kolem 90tis.km+faka.Když slevní rostlinej olej jako třeba v Globusu před 3lety na necelých 13ká tak sem lítal v klidu na něj,jen sem smrděl jak čerstvá hranolka s putiky.A u osobáků???123MB spolkl vše od cezenýho friťáku,trafo oleje,což i kamarádi s vW na to chrochtají a ž po rostlinej.Teť MB je nachystanej na repasi tak lítáme v 1,9D Cordoba a s rostlińákem taky dojede.
-
lesek - FK
tak už to tu někdo na ten olej zkuste, kopněte to francouzský čerpadlo do zadku a dejte tam pořádný Boschácký čerpadlo. Jinak Lucas vážně nedoporučuju, mám dvě ukroucený v garáži. Po montáži Bosche klid... Lešek
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
A na kolik by vyšel ten Boschák?
-
lesek - FK
já toho mýho kupoval za 1500,- z GIII, ale seženeš už třeba někdy na aukru i od koruny GII atd. Musí se to koupit s řemenicí a trubkama. Boschák stříká jinak, čerpadlo se musí na rozvodech "přečasovat". Vstřiky seděj. Elektrika na stop ventil a nejlíp zaslepit EGR. Do Lucasáckýho držáku se musí nechat udělat u soustružníka mezikruží pro usazení čerpadla a trochu upravit držák "žebro". Na Boscháckym čerpadle se musí upravit zadní držák jinak by se časem zničil rozvoďák. Lešek
-
nebulus - FK
Aký je výsledok náhrady Lucasa za BOSCH? Niekte som čítal, že BOSCH je hlučnejší, trocha lepšie ide a viac žerie. Čo som sa ale nikde nedočítal, že či sa chovania motora ( priebeh výkonu a momentu ) nejako zmenil. Lucas by mal byť technicky vyspelejší ( riadenie predvstreku ), ale nejako nadšený z toho nie som. Nemám to ani s čím relevantne porovnať, teraz jazdím s Kangoom 1.5dCi a napriek zhodnému výkonu 47kW je ten motor ako z iného sveta
.
-
Návštěvník
Já jezdim s Lucasem tak nějak na všechno co teče a trochu hoří. Najezdil jsem takhle za poslední dva roky přes 40tis km a zatim se nic neděje. Samozřejmě to ředim s naftou (směsnou). Jen každý léto musim vyndat a vyčistit vstřiky a na zimu vyměnit N.filtr.
-
lesek - FK
možná to trochu hlučnější bude, ale má to takovej kultovovanější projev, co se týče jízdy tak bych řek že to víc tahá od spoda a co se týče startů tak to se snad nedá ani srovnat, mnohem víc se to dá točit... Náchylnost na paliva jako že by se s tim něco mělo stát úplně odpadá. A co vim od lidí, který dělaj auta, Boschák vklidu přežije 2 motory a těší se dobré kondici. A přidat čerpadlo si můžeš třeba před každou jízdou jak je libo
. Ale je to celý na "klasiku". Lešek
-
Alpinet
- Kontaktovat uživatele:
čuss.Začal jsem používat Opičí kapky (3dcl na nádrž),jede to fakt pěkně.Co se týče nafty ,tak jsem na tom stejně jako diablo,rovnou z cisterny z Čepra (čistá),nalejvam si jí z kanystru přes trychtýř se sítkem,ale po používání opičích kapek se mi začalo sítko v trychtýři jakoby zalepovat,až nechce nafta protejkat,což se nikdy nestalo,tak mam obavy ,aby mi to neudělalo neplechu v čerpadle,ne ve vstřikách.používam ředidlo Bezaromatik+m2t od husqarny.zatim problemi s motorem nejsou.stalo se vám to taky,nebo čím by to mohlo být?pánové porad te
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power