Barvení tapeců a stropnice
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Barvení tapeců a stropnice
Černou bych volil jen minimálně, je náchylná na chlupy a vlákna, všechno se na ní chytá zrovna tak je na ní vidět každý otěr.
-
RadimCep - FK
Jo jo, ale auto často uklízím, tak ted budu i čistit tapecír... 
-
Taresz - FK
http://img12.rajce.idnes.cz/d1202/5/566 ... 206575.jpg
http://taresz.rajce.idnes.cz/4_el.ablak_okna_projekt
A tu vidiet moje zafarbenie a je to striekané
Takze dá sa aj cierna
http://taresz.rajce.idnes.cz/4_el.ablak_okna_projekt
A tu vidiet moje zafarbenie a je to striekané
Takze dá sa aj cierna
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
hele prosimtě, co to tam máš za tu lištu v tom prohlouení na tom tapecu?
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Taresz - FK
Je to taky chromovy bazmeg dá sa to kúpit v metroch
http://www.motosvet.sk/product/3m-speci ... -5mm-9032/
Napr. toto :_)
http://www.motosvet.sk/product/3m-speci ... -5mm-9032/
Napr. toto :_)
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
aha aha a drží to dobře? bych taky potřeboval něco podobnýho
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Paráda... díky moc 
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
jo to je docela dobra vec,drzi to fakt dobre,ja to dal tatovi na fabii na 5 dvere a na zadni svetla a drzi to paradne....jdou s tim delat i uhly a oblouky
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
-
RadimCep - FK
to bBIKEr: Na kolik tě vyšel ten flock a co si všechno nechával dělat?
nechaval sem delat komplet palubku 2 barvama,vsechny 4 tapece 2 barvama a stred panel jen cernou, kapsy na prednich tapecech do cerna a ty trojuhelnicky na zrcatkach do zluta a stalo to cca 7500kc
-
RadimCep - FK
To se dá, stropnice nic?
Kde jsi to nechával dělat?
Máš fotky?
Kde jsi to nechával dělat?
Máš fotky?
to je od znameho tady v ŽELČI U TÁBORA,stropnici sem tenkrat nedelal,ta pridje na radu ted i se zbytkem plastu,cely intos bude ve flocku a jeho bracha strika auta, prave ted mi dela celolak
,takze plasty a strop jsou v garazi a pujdou k nemu 
fotky mam....ale v pc....nebo si me pridej na FB pokud ho mas...Jiří Šváb...na hlavni fotce mam ten zlutej intos
jinak dost lidi si to nechava delat u pana Zidlickeho,i tenhle kluk co mi to delal,tak Zidlickemu obcas zavola pro radu
,tusim ze je to nekde za prahou...ale ceny netusim,myslim ze to bude drazsi,pac je to profik a zivy se tim 
fotky mam....ale v pc....nebo si me pridej na FB pokud ho mas...Jiří Šváb...na hlavni fotce mam ten zlutej intos
jinak dost lidi si to nechava delat u pana Zidlickeho,i tenhle kluk co mi to delal,tak Zidlickemu obcas zavola pro radu
-
pindak - FK
hodně jste mě s tím barvením navnadily...hned jak sleze sních a začne jaro,tak vyškubu tapecy a vrhnu se na to,protože to vypadá hodně dobře!!
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jen ať to zkusí, začne od píky, stojí to pár korun a udělá si to sám, může se vyřádit. A když se to nepovede, vezme štětku, přetře to a začne na novo.
To je věc názoru do čeho jít, či nejít, já bych už nešel do flocku, bylo to super, když byl flock novej, ale při denním používání byla údržba náročná a exponovaná místa, jako jsou hreany tapeců ap., dlouho nevydržely.
Ideální na údržbu je kůže, ale nedá se na ní jezdit v létě.
To je věc názoru do čeho jít, či nejít, já bych už nešel do flocku, bylo to super, když byl flock novej, ale při denním používání byla údržba náročná a exponovaná místa, jako jsou hreany tapeců ap., dlouho nevydržely.
Ideální na údržbu je kůže, ale nedá se na ní jezdit v létě.
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Mám dost blbý dotaz, budu barvit tepeci a strop. Zajímá mě však jestli jde natřít i plato, případně zda nemá někdo fotku.
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
-
RadimCep - FK
Taky se na to chystám Balakrylem, ale chci to trošku vykoumat aby to nebylo moc drsné...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Plato jsem nezkoušel natřít, ale mělo by to jít také.
RadimCep
čím světlejší odstín, tím to bude tvrdší.
Tapec je tmavej, takže aby jsi překryl tu tmavou šedou, budeš muset natírat víc vrstev, s každou vrstvou tapec ztvrdne.
Ideální je jen natonovat tapec modrou, černou, zelenou. Ovšem ikdyž použiješ světlou barvu výsledek po zaschnutí bude o hodně tmavší.
RadimCep
čím světlejší odstín, tím to bude tvrdší.
Tapec je tmavej, takže aby jsi překryl tu tmavou šedou, budeš muset natírat víc vrstev, s každou vrstvou tapec ztvrdne.
Ideální je jen natonovat tapec modrou, černou, zelenou. Ovšem ikdyž použiješ světlou barvu výsledek po zaschnutí bude o hodně tmavší.
-
RadimCep - FK
No chci je do černé a ten prostředek do takové vínové nebo tak něco (jak venek auta), ale seženu si tapec na pokusy abych viděl jak to bude vypadat...
-
Taresz - FK
Ja som striekal so Slovakrylom a nemám tvrdé nic je to ako pred tym ...
http://www.farlaz.sk/slovakryl.html
http://www.farlaz.sk/slovakryl.html
-
RadimCep - FK
to Taresz: Mohl by jsi prosimte udelat lepsi fotky te cerne stropnice? Taky se ted na to chystam, stropnice je venku a ceka na implantaci lampicky dozadu, tak ze bych to rovnou natrel...
Diky
EDIT (9.2.2012 - 10:25): Tak jsem dostal pochybnosti z barveni... Asi to stejne necham na jaro az bude teplo a bude se to dat delat venku a jeste promyslim dalsi moznosti (flock, latka)
EDIT2: (9.2.2012 - 11:46): Tak cenovy odhad tapecu dvojbarevne 2000Kc/4ks, firma je asi 30km od domova, takze to vidim nasledovne... Natru tapec u ridice a budu s nim tak 14 dni jezdit a uvidi se, jinak to jde na flock.
Diky
EDIT (9.2.2012 - 10:25): Tak jsem dostal pochybnosti z barveni... Asi to stejne necham na jaro az bude teplo a bude se to dat delat venku a jeste promyslim dalsi moznosti (flock, latka)
EDIT2: (9.2.2012 - 11:46): Tak cenovy odhad tapecu dvojbarevne 2000Kc/4ks, firma je asi 30km od domova, takze to vidim nasledovne... Natru tapec u ridice a budu s nim tak 14 dni jezdit a uvidi se, jinak to jde na flock.
-
Taresz - FK
-
RadimCep - FK
to Taresz: Diky moc.
Jelikoz stropnice pujde na flock uvazuju o vinove barve, aby interier nebyl tak tmavy... (Chci v tech barvach sladit cely interier)
Jelikoz stropnice pujde na flock uvazuju o vinove barve, aby interier nebyl tak tmavy... (Chci v tech barvach sladit cely interier)
-
DennyWonder - FK
ta stropnice ve floku vyjde na kolik? asi .. odhadem ...
-
RadimCep - FK
Ve firme OK Flock tady na Prostejovsku mi rekli cca 800Kc. Myslim, ze to bude vsude podobne, cca. 800 - 1000Kc.
-
Drumman - FK
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Červené jsou finálovka? Modrá a stříbrná byla zkouška?
-
Jurgen - FK
Viete mi poradiť či sa da niekde zohnať takato latka origo čo davali do felicie color line

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jediná šance asi tady, ale pochybuju, že ještě něco seženeš.
http://www.autointerier.cz/
http://www.autosedadla.cz/
http://www.autointerier.cz/
http://www.autosedadla.cz/
-
Drumman - FK
modré jsem neměl měl jsem jen bíle ale to krytí103457 píše:Červené jsou finálovka? Modrá a stříbrná byla zkouška?
-
pukasinek - FK
Tak sem se konečně pustil i já do barvení tapeců (barva modrá a zřejmě budou bílé doplňky a nebo stříbrné, chrom). Několik fotek z prvního nátěru. Musim se přiznat že barvu jsem ředil od oka, ale trochu to trvalo než sem si našel ideální poměr.

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pěkná barva
to je po prvním nátěru ?
To jsi jí moc neředil co, 
-
pukasinek - FK
Díky
Čoveče právě že sem ředil docela dost, sice to nebylo baj vočko 1:1 ale dal sem tam průběžně vody víc, kdybych to natíral přímo tak jak je to v plechovce tak to by moc nešlo 
-
pukasinek - FK
Jo já se to taky učím
Ale když nad tím tak přemýšlím, tak v plechovce bylo půl barvy a kousek, a vody sem dal půlku celý plechovky, čili by to mělo dát poměr 1:1. Samozřejmě to vezmu podruhý, ať je to jistota. Teď jen vymyslet jaký madla a kličky, zda bílý nebo tu stříbrnou k tomu. Co bys poradil ty? 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ono záleží, kdo autem jezdí a jak často, já jezdím denně, vozil jsem děti, teď dorostly a maj zase drápy místo nechtů, tak to bylo pořád poškrábané, zkoušel jsem všechno možný a nic mi nefungovalo.
obecně mohu doporučit čím tmavší tím lepší, na světlém je vidět špína, jak jsou ruce špinavý, spocený, ap.
obecně mohu doporučit čím tmavší tím lepší, na světlém je vidět špína, jak jsou ruce špinavý, spocený, ap.
-
pukasinek - FK
No, je fakt že tohle není úplně tmavá barva, je to něco mezi. Zase se mi ta modrá ke stříbrný barvě auta docela hodí. Jezdím s ním jenom já, 3x týdně do práce a občas mimořádně i jinam. Budu si muset dávat pozor 
edit: Jinak ty madla tmavší určitě dám, jen jakou barvu
edit: Jinak ty madla tmavší určitě dám, jen jakou barvu
-
pukasinek - FK
Ta černá je celkem dobrá, no uvidím co vymyslim, každopádně u mě to půjde pomalu protože to musim dělat po jednom, to znamená nechat tenhle zaschnout, aspoň 24 hodin? Pak druhá vrstva a takhle až k poslednímu. Ale sem rád že se mi to "povedlo" a i mě to baví 
-
jarous - FK
ahoj chci se zeptat koukal jsem na fota jak ten tapec je natřenej balakrylem mohl by někdo poslat pustup jak přímo na to díky chtěl bych taky udělat tapece díky všem
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Máš to přímo v tomto topicu, stačí si to jen přečíst. 
-
jarous - FK
Re: bude to stačit?
ahoj muzu se zeptat kolik natěru na bílou barvu do tapecu a jdou i plasty natřít diky
-
jarous - FK
takze jsem si to tady přečetl a jsem pěkne v pr.... jelikož mam feldu 95 a prý k barvení tapecu se hodí 97 tapece ja se těšil jak to bude dobře vypadat a H..... no tak je necham normálni a daj se natřít aspon plasty myslím tím sloupky a prahy a muze to bbýt balakryl diky za info napiste at vím 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Natřít můžeš jakékoliv tapece, ale vzhledově nejlépe vypadají ty jakoby látkové, nikoliv semišové, co mají ty chloupky.
-
jarous - FK
No mě jde právě o to abych to nenatřel a nebylo to hnusny no víš fotky tu vypadají exlezivně ale to jsou fotky všechno 97 asi no a jak je to s tima plastama jde to natřít take balakrylem nebo ne jenom sprejema ale sprejema to je finanční oříšek pro mě diky za info
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tapecy klidně natři, tam problém nebude, ale plasty balakrylem nee. Základ na plasty a pak nějakou lepší barvu