To takhle normoš hází záda
naši zvířecí miláčci
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Re: naši zvířecí miláčci
Mildacaso:

Vážení pejskaři prosím o radu, jak naučit psa aby si od cizích lidí nic nebral? (sice už několik teorií od lidí mám ale třeba se dozvím něco nového).
Fakt mě se*ou lidi, co si nedají říct a i po důrazném zákazu chlupáčovi dávají přes plot piškoty. Jak můžou být lidi tak drzí
Fakt mě se*ou lidi, co si nedají říct a i po důrazném zákazu chlupáčovi dávají přes plot piškoty. Jak můžou být lidi tak drzí
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nám se osvědčilo kolečko salámu a posypat pepřem a pak to srolovat a někde nechat ležet a pozorovat psa když k tomu přišel tak se řeklo fuj a tím to bylo. když neposlech a sežral to tak mu moc dobře nebylo .ale po několika pokusech už ze země bez dovolení nic nesežral ,možná by to šlo aplikovat i na podání od cizího.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
hanz: asi inspirace od majitelu 
-
Hanz - FK
u někoho to chodí i jinakxmorfeuz píše:hanz: asi inspirace od majitelu
-
raduzo22 - FK
p@vel : jak píše emilio,schovat do nejaké dobroty něco hoodně hnusnýho a jak to zežere tak aby mu to nechutnalo,a nebo prostě durazně fuj a když to vezme tak plácnout proutkem po zadku nebo něco podobnýho( nikdy ne rukou nebo vodítkem )proutek pak zahodit,a mít schovanej další.A to braní si žrádla od cizých je strašně těžký. Pokud bydlíš v baráku kde je vás víc a každej z rodiny dá pejskovi nejakou dobrotu tak to je blbý,psovi by měli dávat pamlsky max 2-3 lidi,to stejný s každodenním krmením!
Tak já bydlím v RD a žrádlo nebo pamlsky dostává jen ode mě nebo máma, táta jinak od nikoho. Akorát mi bylo řečeno, že ten třeba opepřenej kousek salámu nebo masa by měl dostat od někoho cizího, párkrát to udělat a měl by vědět, že od cizích je to fuj
Ale určitě zkusím kolem plotu pohodit kousek něčeho opepřenýho aby mu z toho bylo blbě a uvidíme jestli to sní když mu to párkrát udělám
Když byl chlupáč ještě 3 měsíční štěně, tak několikrát lízal po sobě hovínka a velice brzy mu bylo jasný, že je fuj. Stejně tak 2x snědl ty hnusný lepivý španělský slimáky, měl tlamičku zalepenou půl dne a od tý doby si jich už nikdy nevšimnul, tak doufám, že se mi povede mu "vysvětlit", že od cizích ne
Když byl chlupáč ještě 3 měsíční štěně, tak několikrát lízal po sobě hovínka a velice brzy mu bylo jasný, že je fuj. Stejně tak 2x snědl ty hnusný lepivý španělský slimáky, měl tlamičku zalepenou půl dne a od tý doby si jich už nikdy nevšimnul, tak doufám, že se mi povede mu "vysvětlit", že od cizích ne
-
raduzo22 - FK
p@vel : tak to je ok,zkusil bych to jak pises neco hnusnyho od uplne ciziho cloveka kteryho ten pes nezna,prvne bych taky zkusil to pohozeny zradlo,to je prvni co by se pejsek mel naucit.Pak mi dej vedet jak se dari.
Tak ono už mu je přes rok ale prostě mě tohle nějak nenapadlo až když jsem viděl jak si bere od cizí baby piškot
bohužel nejspíš mu je dává už hodně dlouho, tak je na ní asi zvyklej. Máma jí to říkala už někdy na jaře aby mu to nedávala ale ta k*áva si nedá říct a cpe mu to, když si myslí, že jí nevidíme 
-
pruda - FK
-
Moltician - FK
tak a mi mame take noveho hafanka je to retrivr krizeny s labradorem a je to zatim peknej darebak.... ma 3mesice. foto hodim posleze kdyby nekdo chtel videt 
-
pruda - FK
to je jasny,posilej to sem,ja mam jeste rotvajlera krizenyho s ovcakem