Dobrý den
Při každém z pěti posledních tankování se mi podaří při odjezdu ze stojanu na poprvé nastartovat ale cca 10 m auto ztrácí otáčky a chcípne. Pokud se nerozjedu tak to ztrácí otáčky i na volnoběh. Nastartuji třeba až na popáté. Naposledy jsem málem ani neodjel.
Jinak jakmile auto jede tak už v pořádku do dalšího tankování. Myslel jsem že sem natankoval špatný benzín tak jsem začal tankovat na shellce a V-power a do nádrže sem přidal podle návodu prostředek Aquafobin a přesto to nepomohlo.
Chci ze zeptat zda má felicia nějaký palivový filtr a zda to muže dělat on nebo je to něčím jiným?
Po natankování chcípne
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Po natankování chcípne
Felda má filtr u nádrže, je vidět zespodu pod plechem co odděluje nádrž a výfuk. Teoreticky by to mohl dělat ten filtr.
-
Collin - FK
Kolik má felda najeto? Nezdá se mě to na filtr aby to dělalo tohle.. Jinak zkus ho vyměnit, je to otázka cca 200,- Výměna ti zabere také pár minut..
-
nc44 - FK
Má najeto 134 250Collin píše:Kolik má felda najeto? Nezdá se mě to na filtr aby to dělalo tohle.. Jinak zkus ho vyměnit, je to otázka cca 200,- Výměna ti zabere také pár minut..
-
Collin - FK
Zkus to.. Kup a vyměn.. Je zespodu u nádrže pod plechem jak psal 103. Sundáš ten plech a pak filtr.. Je to takové váleček..
-
nc44 - FK
Pokud tedy mam bordel v nádrži nebo vodu jde nějak nádrž vypustit bez demontáže celé nádrže?
-
Collin - FK
Ještě se zeptám nebereš na Unicornu?? Ted se zjistilo že je to samá voda.. Včera to borec volal do rádia..
-
nc44 - FK
Ne projevilo se to po natankování na Slovnaft ale předtím jsem bral na bezince která asi 3x změnila firmu, ted nevím jak se jmenuje ale mají tam nejlevnější benzín ale tankuje tam půlka města.Collin píše:Ještě se zeptám nebereš na Unicornu?? Ted se zjistilo že je to samá voda.. Včera to borec volal do rádia..