Pružiny Eibach
-
Suchos - FK
Pružiny Eibach
Zdravim, před nedávnem jsem koupil pružiny Eibach, ale týpek o nich nic nevěděl. Nemáte s nima někdo zkušenosti? Zajimalo by mě o kolik jsou nižší? Zadek mam už takhle celkem nízko, tak si řikám aby to nebylo až moc a někde sem nedrhnul. Jinak příjdou na tlumiče přitvrzené dle parametrů HP, kola mam origo 14" s pneu 175/60.
-
Gex - FK
Re: Pružiny Eibach
čau
Tyhle pružiny jsem na autě měl na seriových tlumičích, sleze ti to cca o 3cm . Je to tvrdší , ale zase žádnej extem
Podle mě priziny s té kvalitnější vrstvy
Tyhle pružiny jsem na autě měl na seriových tlumičích, sleze ti to cca o 3cm . Je to tvrdší , ale zase žádnej extem
Podle mě priziny s té kvalitnější vrstvy
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Jinak příjdou na tlumiče přitvrzené dle parametrů HP
tohle budou jake tlumice?
tohle budou jake tlumice?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Suchos - FK
Tuším,že plynokapalinový MONROE, dělal mi je kámoš co dělá v ATESU... Takže si zjistil parametry HP a podle těch to upravil + dal závodní olej...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
monroe jsou rozebiratelne?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Suchos - FK
No rozebíratelný ty tlumiče jsou určitě. A fakt myslim,že by to měly být MONROE...
-
Faster - FK
Suchos: Na kolik tě tahle legrace vyšla? Chtěl bych udělat něco podobnýho...
-
Suchos - FK
Dělal mi to kámoš, takže sem to měl zadara... Když vzpomenu, tak se ho zkusim optat, na kolik to výjde