jak ztížit otevírání dveří?
-
gerrik - FK
jak ztížit otevírání dveří?
Promázl jsem si otevírání dveří u řidiče, a asi nějak moc. Teď je stačí lehce odstrčit od sebe a málem vyletěj z pantů. Mazal jsem to silikonem, mám tam frknout ředidlo? Nebo co s tím?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak ztížit otevírání dveří?
Ono to zase samo za chvíli zatuhne.
-
a1ex - FK
docela koukam, ze omezovac (pokovad ho tam mas) dovoli takhle lehke otevirani dveri...
-
gerrik - FK
Za chvíli, jo? Už to mám takhle druhej rok
Otvírají se skoro sami 
-
Tholis - FK
Já bych vyměnil aretaci, je dost možné že už je dost ožvejkaná=je to taková ta jiná věc než pant, co spojuje dveře s kastlí(je uprostřed)
-
gerrik - FK
Mrknu na to, ale právě že před tím šly otevřít velmi ztěžka, tak jsem to promázl, a je to zase moc 
Promázl jsi jenom panty, nebo i ten omezovač?
Omezovač má dveře zastavit v mezipoloze, při částečném pootevření. Aby šly otevřít víc, je třeba dost síly k překonání té mezipolohy.
Jestli to tak nefunguje, tak máš vadný omezovač.
Nový stojí v Škoda salonu ca 300 Kč.
Omezovač má dveře zastavit v mezipoloze, při částečném pootevření. Aby šly otevřít víc, je třeba dost síly k překonání té mezipolohy.
Jestli to tak nefunguje, tak máš vadný omezovač.
Nový stojí v Škoda salonu ca 300 Kč.
-
Rex - FK
rozletěl se ti omezovač dveří. sem tam se to stane. vyměnit
-
Zbysek - FK
To já mám zase opačný problém, že dveře u spolujezdce jdou otevírat strašně těžko. Když jsem měl kdysi kuchlé dveře, tak jsem zkusmo odpojil om,ezovač a rozebral a bez něj to chodilo lehoučce, takže to brzdí nějak moc právě on. Asi pomůže jedině výměna, protože minule jsem ho promazal co to šlo a už to zase tuhne.
-
vanplus - FK
to mám taky ten problém,hlavně v zimě a mazal jsem panty jak vzteklej a nic....mrknu na ten omezovač......
Naposledy upravil(a) Maty dne sob 11. dub 2009 18:52:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
-
Zbysek - FK
Já dnes dělal jarní údržbu drobnostíá na autě a tak jsem rovnou kouknul i na ty dveře. Zjistil jsem že teď jak to zase znovu ztuhlo, tak už to není vinou omezovače (teda chodil trochu lépe po promazání, ale žádný zázrak), ale spodní pant dveří jsem měl nějaký zarezlý, že mezi tím čepem a pantem bylo vidět rezavou spáru. Takže přišlo na řadu WDčko, které tu rez pěkně rozpustilo a pak jsem to tlakem vyfoukal ven. Po chvilce hraní s WDčkem a hrkání dveřmi se vyplavil ještě nějaký bordel a teď to zase chodí v pohodě. Tak jsem zvědav na jak dlouho
.