prasklá hadice u motoru 1,6 MPI
-
Tony
prasklá hadice u motoru 1,6 MPI
Zdravím, u Felicie combi 1,6 MPI mám prasklou hadici, která je spojená s trubkou od vzduchového filtru, foto hadice je zde: http://miloskraus.webzdarma.cz/radia/bu ... dia_79.jpg , hadici jsem označil zeleně.Zajímalo by mě, k čemu slouží ta prasklá hadice a jestli je nutná výměna, najel jsem s ní přes 4000 Km a zatim žádné příznaky.Díky
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: prasklá hadice u motoru 1,6 MPI
Odvětrání motoru. Dole je ta hadice připojená do odlučovače oleje. Touhle hadicí uniká tlak ze spodní části motoru.
Extra důležitá neni. Když je v ní díra, tak se mohou dostávat nečistoty do sání motoru. Hadici můžeš nějak podomácku opravit, nebo koupit novou.
Hlavně jí nezacpávej. Můžeš jí klidně nahradit hadicí jinou, ale je důležité, aby byla volně průchodná třeba pod auto.
Extra důležitá neni. Když je v ní díra, tak se mohou dostávat nečistoty do sání motoru. Hadici můžeš nějak podomácku opravit, nebo koupit novou.
Hlavně jí nezacpávej. Můžeš jí klidně nahradit hadicí jinou, ale je důležité, aby byla volně průchodná třeba pod auto.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já ji měl taky děravou, tak jsem ji celou oblepil el. páskou 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Není tam žádný velký tlak/podtlak tak není problém aby omotání izolačkou vydrželo trvale.