Snímač klepání
-
ZatimOsel
Snímač klepání
Zdravím felďáky a hlavně odborníky.Prosímvás,nevíte někdo,kde je u tohoto zatraceného motoru snímač klepání?Ňák ho nikde nemůžu najít.Je tam vůbec?Díkas.OSEL
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Snímač klepání
Vzadu za motorem. Když koukneš za box s termostatem tak z něj za motorem vede plastová trubka. Kus nad tou trubkou je konektor a k němu vede kabel se dvěma dráty. To je snímač klepání.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Pod deklem je harampádí jako škrtící klapka, sací potrubí...
Uvidíš tam jedině ze strany od toho termostatu. Jestli nemáš klimu, tak tam i dosáhneš rukou. Je tam místa relativně dost.
Uvidíš tam jedině ze strany od toho termostatu. Jestli nemáš klimu, tak tam i dosáhneš rukou. Je tam místa relativně dost.
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
Najlepsie sa knemu dostanes ked si lahnes pod agregat, a pekne mas k nemu pristup.Je to dost obtiazna vymena ale da sa to 
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
-
smazany clen - FK
Nad spojkou jsou dva konektory,které vedou od řídící jednotky.Jeden jde k lambdasondě,druhý ke snímači klepání.Musíš jít po hmatu.Hlavně si sundej hodinky.
Teď na chatě jsem tam zkoušel šahat a zdá se mi,že když za něj vezmu,tak je jakoby gumovej,není přidělanej úplně natvrdo.To by pak třeba nemusel snímat,drobné zaklepávání.Bohužel tam zeshora není vidět a na zvedák se teď nedostanu.Nemáte s ním někdo víc zkušeností?Měnil ho někdo už?A bylo to jen náhodou na základě chybové hlášky nebo vám motor opravdu klepal?Já mám totiž problém,že mě cvrliká mezi 3800 ot-4200 ot.Natankováním V-poweru100 se to posunulo na cca 4500 ot.Pořád s tím prostě bojuju.
Jinak to chodí jako pila.Díky za každej podnět a zkušenost.
Teď na chatě jsem tam zkoušel šahat a zdá se mi,že když za něj vezmu,tak je jakoby gumovej,není přidělanej úplně natvrdo.To by pak třeba nemusel snímat,drobné zaklepávání.Bohužel tam zeshora není vidět a na zvedák se teď nedostanu.Nemáte s ním někdo víc zkušeností?Měnil ho někdo už?A bylo to jen náhodou na základě chybové hlášky nebo vám motor opravdu klepal?Já mám totiž problém,že mě cvrliká mezi 3800 ot-4200 ot.Natankováním V-poweru100 se to posunulo na cca 4500 ot.Pořád s tím prostě bojuju.
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
Mne to klepe uz skoro vzdy a kaslem na to
Mam druhy agregat,uz nemam nervy na to ze to stale klepe a aj vykon sa stratil 
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
-
Kovko - FK
Je pripevnený jednou sktutkou priamo do bloku motora.Potrebuješ 13-ku klúč,ale hlavne momentový klúč.Je to treba utiahnut 20-mi Nm-čo je doležite.
Ja mám zase taký problém,že či je pripojený alebo odpojený nevidím žiaden rozdiel vo výkone.Ani RJ nevyhodí žiadnu chybu.Mala by?Motor ide bez detonácií-zvonenia-spotreba okolo 6.5L.
Ja mám zase taký problém,že či je pripojený alebo odpojený nevidím žiaden rozdiel vo výkone.Ani RJ nevyhodí žiadnu chybu.Mala by?Motor ide bez detonácií-zvonenia-spotreba okolo 6.5L.
-
smazany clen - FK
Takže po druhým natankování shell power racing 100 to zmizelo a chodí to jak bavor.Jenže do loňského léta to přesně takhle chodilo na v-power 95. 
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
100 neobsahuje ethanol, jak tady někdo psal, zatímco 95 ano. Nemůže to být tím?JoS píše:Takže po druhým natankování shell power racing 100 to zmizelo a chodí to jak bavor.Jenže do loňského léta to přesně takhle chodilo na v-power 95.
1,6 sportline 1999