vymena mlhovek prednik new face
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
vymena mlhovek prednik new face
nema nekdo nejakej trik jak vymenit v prednim narazniku na novym ksichtu mlhovky aniz bych musel naraznik demontovat?dik
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: vymena mlhovek prednik new face
ja jo zprelamat si ruce nebo rict nejakymu chirurgovi ten ti je nasadi i pres vyfuk,
fakt ho musis sundat
fakt ho musis sundat
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Také mne to čeká, jenom co je objednám.
Ani se nebudu snažit a rovnou počítám se sundáním nárazníku. Těch šest matic mne neděsí.
Ani se nebudu snažit a rovnou počítám se sundáním nárazníku. Těch šest matic mne neděsí.
-
gerrik - FK
Těch šest matic bude zarezlejch jak sviňa. U mně se nárazník nesundával od výroby, ještě že tam ty mlhovky mám taky z výroby 
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Jde to i bez sundávání nárazníku. I dílenská příručka to popisuje. Musí se demontovat světla. Ale je dobré mít malinkou ráčnu (nebo úhlový nástavec na bity), aby ses dostal na šrouby, které drží mlhovku. Poprvé jsem to dělal tímto způsobem, podruhé sundáním nárazníku.stef99 píše:nema nekdo nejakej trik jak vymenit v prednim narazniku na novym ksichtu mlhovky aniz bych musel naraznik demontovat?dik
Pokud se ti podaří neurvat matky v podběhu (stačí je jen povolit, což mě se nepodařilo ani po pořádném prostříkání WDčkem, takže sem je utrhl), je varianta sundání nárazníku z mého pohledu lepší.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Matice povolím snadno. Nejhorší na celé akci je pak dopasování nárazníku, aby to trochu sedělo.
Mlhovky mám taky už z výroby, ale u jedné nakřápnuté sklo a u druhé nakřápnuté to víčko zezadu.
Mlhovky mám taky už z výroby, ale u jedné nakřápnuté sklo a u druhé nakřápnuté to víčko zezadu.