Zdravím.
Mám zajímavý probém. Můj telefon (Motorola V3xx) s bluetooth bych chtěl v autě používat přes hands free. Koupil jsem si univerzální handsfree do zapalovače s bluetooth, bohužel jeto však nevýkonné a mikrofon má jen omezený dosah. V autě musím zkrátka strašně řvát. Autorádio mám sencora staršího (jen CD a MP3, nemá blue ani usb). Moje otázka tedy zní. Netušíte nekdo jak do auta udělat handsfree přes bluetooth nějak jednoduše? Kupovat HF za tisíce se mi nechce.
Díky
Jednoduché hands free - jak na to?
-
zdick - FK
Re: Jednoduché hands free - jak na to?
Nestačilo by si k telefonu koupit takový to Bluetooth nastrkávátko na ucho? Nevím teda jak přesně to funguje. Já jsem doteď (bez auta) se svou Motorolou SLVR L7 používal jako handsfree sluchátka s mikrofonem, v autě si zatím netroufám (možná časem). Ty sluchátka zapojuju přes micro USB do telefonu (má to kabel
, ale funguje).
-
Hazi - FK
Já používám taky bluetooth handsfree do ucha a bohatě to stačí. Táta má v autě pevný handsfree od parrota, ale to si mi zdá zbytečně drahý.
-
Pantheria - FK
ok, ale jaký? Nechci do toho zbytečně vrážet moc peněz. Navíc by mi vyhovovalo něco, co jde napájet přímo z baterky a nemusím se starat o nabíjení.
-
zdick - FK
Ty sluchátka originál od Motoroly mě stály někdy před třema rokama cca 500. Baterku nežerou prakticky vůbec. Bezdrátový handsfree už si něco vezme. Na motorolu myslim dělají takový nevzhledný patvary, chtělo by to zajít do nějaký prodejny mobilů a zeptat se co by si rozumělo s tvym mobem a s kolika korunama asi počítat...
-
Hazi - FK
Ja mam něco od motoroly značený H (něco) baterka vydrží dlouho a nebíjí se obyčejnym mini USB.