Ja mam stresni okno
Galileo VS3, ktere bylo soucasti originalniho prislusenstvi Skoda. Osobne bych Felicii (nebo jakekoliv auto bez klimatizace) bez stresniho okna nechtel.
Nekolik fotek meho stresniho okna najdete zde: http://alescout.rajce.idnes.cz/Felicia_ ... ka_vybava/
Vyhodou je, ze v teplych dnech vyrazne zprijemnuje vetrani a tedy atmosferu uvnitr auta. Teply vzduch, ktery je lehci nez studeny, se "hromadi" pod stropem a pres otevrene stresni okno vychazi ven. Pres vyklopene okno v jakekoliv rychlosti do auta nemuze "tahnout", jedine pri jizde na zpatecku

Co se tyce hlucnosti, tak otevrene stresni okno je vzdy tissi, nez otevrene bocni okno. Prestoze mam Felicii "slabou boudu", tak mi nikdy pres stresni okno (ani nikde jinde) do auta neteklo - ani pri myti wapkou, ani pri jizde v silnem desti.
Nevyhodou je (v mem pripade jedinou), ze uz mam v poradi treti mechanismus stresniho okna! U predchozich dvou se casem a pouzivanim urvalo doviraci lanko a okno pak uz neslo packou zevnitr dovrit > muselo se zvenci potlacit, aby zapadla pojistka (poprve a naposledy, pote nasledovala vymena mechanismu za novy). Nastesti jsem asi pred 3 mesici mechanismus vymenil, takze verim tomu, ze minimalne nasledujicich 5 let mi soucasny mechanismus vydrzi
Trosku mi vadi, ze mam cire stresni sklo, ktere je proti slunci opatrene "potiskem" (kostickami). Pri pohledu zevnitr to neprijemne "taha" oci a to se mi nelibi. Chtel bych ten potisk nejakym zpusobem "seskrabat" a na sklo nalepit tmavou okenni folii. Kdyby potisk nesel seskrabat, tak bych za prijatelnou cenu sklo vymenil (snad se vyrabi bez potisku) a nalepil na nej folii.