Střešní okno,ano či ne?

vybavení a úpravy interiéru atd.
Pjotr - FK

Střešní okno,ano či ne?

Příspěvek od Pjotr - FK »

Před létem bych si chtěl nechat na auto namontovat střešní okno.Už jsem zjištoval situaci a třeba webasto sky top vyjde i s montazi na cca.6tisíc,což není málo.No a zrovna ted sem jel ve felicii která ho už má a nepřipadalo mě mít ho na autě nějak velkým přínosem,obzvlášť za tu cenu.Tak že začínám váhat zda do toho tolik investovat nebo peníze použít radši na nové tlumiče na které se taky chystám.
Připadalo mě totiž že větralo spíš dozadu než na přední místa.Nějaké vaše zkušenosti s provozem okna? Krom teda asi zatékání ;)
Chtělo by to aby šlo otevřít i zepředu,pokud to vůbec nějaké dostupné okno použitelné na felicii má,případně odsunout sklo apod. Nemá někdo nápad kam se podívat,kde bych získal nějaké informace,nic se mi napodařilo na netu najít.
Díky za každou radu.
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Re: Střešní okno,ano či ne?

Příspěvek od xmorfeuz »

stresni okno je zbytecnost, mam a nepouzivam...ale v noci se pri jizde koukam na hvezdy :D
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Měl jsem na předešlé feldě a používal jsem jen po městě, při vyšších rychlostech dělalo veliký rámus. Takže už ho nechci. A to jsem ho měl naprosto funkční, nedovedu si představit trápení těch, kterejm do auta zatéká nebo píská.
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

a to dělá rámus i když máš to střešní okno zavřený??
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Někomu píská, a jinak potom nemusíš mít střešní okno, když bude zavřený.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Třeba já bych ho chtěl teďka taky...ale většinu času jezdím na dálnici a tam mi může bejt k ničemu :( jinak dá se sehnat i nějaký použitý a nechat si ho namontovat za tisícovku v servise s oknama ;)

Já o něm uvažuju pořád, ale nemůžu se pořádně rozhodnout :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

103457:No jako tak jasný ale ted jsi mě trošku vylekal;).. :D
smrcek :Jako starší okno určo seženeš...se koukni ke mě do tématu;)...a určo by ti to někde namontovali ale nevim jestli za 1000Kč :( ..já si ho tam budu tak za 14 dní budu montovat;)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
Yetti99

Příspěvek od Yetti99 »

Na minulém autě S120 jsem okno měl anic moc,dobrý bylo že šlo vyndat;parádně to pak větralo
jinak akorát s udržbou těsnění!!Já bych ho nedával..
nemik - FK

Příspěvek od nemik - FK »

Já měl okno na Favoritu a jedinou výhodu jsem viděl tu, že když jsem nechal stát delší dobu auto na sluníčku s otevřeným oknem, nebyl tam takový hic jak bez :)
na feldě okno nemám a uvažoval jsem o něm, ale za ty peníze co to stojí se dají koupit rozumnější věci. asi takový je můj názor
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Já bych do toho taky nešel, za chvili ti stejně začne téct do auta,a při vyšších rychlostech dělá randál i když je zavřený,radči bych vrazil ty prachy do nějakých lepších tlumičů jak je chceš měnit nebo něco užitečnějšího na auto.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Střešní okno mam taky na feldě....Jak psal vašek..používám ho jenom ve městě s kombonací s pootevřenym oknénkem (hezky to pak profukuje, ale žádnej zázrak :) ). Jediný v čem je to okno opravdu dobrý je to, že je v autě víc světla :D Pak taková menší nevýhoda (alespoň u mého okna), že když si nevšimneš vody na okně a otevřeš tak si pak všimneš vody na sobě :)

Jinak pískání? neznám :) pokud okno pořádně zavřeš tak nepíská :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

Tak já mám okno za darmo a je v dobrym stavu!.-)..takže si ho tm hodim aspon to bude zase jinka vypadat!:-).
.........
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

jojo ,měl jsem okno i na starým autě a bylo to bez problémů i bez pískání .Já osobně si nestěžuju .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Já jsem zde známý jako odpůrce střešního okna. Paradoxně ho ale ve svém autě mám. Bylo tam už když jsem auto kupoval.
Větrání to moc nepomůže a od 80km/h se to nedá dlouhodobě používat. Navíc je auto hlučnější i když je okno zavřené.

Je to fakt dobrý jenom na to, že je z auta vidět i nahoru. To mi u druhého auta trochu schází.

Já osobně bych ho nechtěl ani zadarmo. Místo střešního okna si nech nalepit kvalitní folie. Pro pohodu v autě je to určitě daleko efektivnější.
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Já mám střešní okno a je sice pravda,že když jedu rychlejc, takže ho radši zavřu ale když třeba jedu po městě, tak jak už psal a.Maty tak to dobře luftuje společně s pootevřenými okny. Jinak to pískání se dá odstranit asi cenově tak za 30 korun a hodinové práce.... Stačí nalepit těsnící gumu co se dává na dveře nebo zárubně a dokonce to zabrání i zatékání ;)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Ja mam stresni okno Galileo VS3, ktere bylo soucasti originalniho prislusenstvi Skoda. Osobne bych Felicii (nebo jakekoliv auto bez klimatizace) bez stresniho okna nechtel.

:arrow: Nekolik fotek meho stresniho okna najdete zde: http://alescout.rajce.idnes.cz/Felicia_ ... ka_vybava/ :!:

Vyhodou je, ze v teplych dnech vyrazne zprijemnuje vetrani a tedy atmosferu uvnitr auta. Teply vzduch, ktery je lehci nez studeny, se "hromadi" pod stropem a pres otevrene stresni okno vychazi ven. Pres vyklopene okno v jakekoliv rychlosti do auta nemuze "tahnout", jedine pri jizde na zpatecku :D Co se tyce hlucnosti, tak otevrene stresni okno je vzdy tissi, nez otevrene bocni okno. Prestoze mam Felicii "slabou boudu", tak mi nikdy pres stresni okno (ani nikde jinde) do auta neteklo - ani pri myti wapkou, ani pri jizde v silnem desti.

Nevyhodou je (v mem pripade jedinou), ze uz mam v poradi treti mechanismus stresniho okna! U predchozich dvou se casem a pouzivanim urvalo doviraci lanko a okno pak uz neslo packou zevnitr dovrit > muselo se zvenci potlacit, aby zapadla pojistka (poprve a naposledy, pote nasledovala vymena mechanismu za novy). Nastesti jsem asi pred 3 mesici mechanismus vymenil, takze verim tomu, ze minimalne nasledujicich 5 let mi soucasny mechanismus vydrzi :D

Trosku mi vadi, ze mam cire stresni sklo, ktere je proti slunci opatrene "potiskem" (kostickami). Pri pohledu zevnitr to neprijemne "taha" oci a to se mi nelibi. Chtel bych ten potisk nejakym zpusobem "seskrabat" a na sklo nalepit tmavou okenni folii. Kdyby potisk nesel seskrabat, tak bych za prijatelnou cenu sklo vymenil (snad se vyrabi bez potisku) a nalepil na nej folii.
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

okno bych nedával to raději kup Hp, na svém autě nemám ale tatík má na fabce a pořád neskutečně píská a jet s tím někam se pořádně nedá leda že si pustím muziku dost na hlas. a stejně k větrání moc nepomůže
zdick - FK

Příspěvek od zdick - FK »

Mě teda střešní okno nepíská, i když při rychlosti 70 a víc zavírám střešní i boční okna kvůli rámusu co se mi nelíbí.
Akorát při parkování v dešti kape na sedadlo spolujezdce, musím dovymyslet nějaké těsnění navíc na rohy blíž předku auta. Když okno zavřu, předek toho okna se maličko nadzdvihne a zůstane tam mikro škvírka.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Já mám okno taky a je to supr věc.V létě s kombinací folie a zavřené boční okýnka je tam docela příjemně a nevím komu teda dělá kravál při vyšších rychlostech,ale mně ne.Když jdem jel loni po dálnici,otevřel boční a střechu zavřel,tak nebylo slyšet vlastního slova.Při opačné kombinaci skoro ticho.Akorát příjemně.Furt lepší než se tam péct...
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

Tak jsem se rozhodl že ho tam dám!Udělám to pořádně aby to nedělalo neplechu!A díky AleScoutovi jsem našel stránku(nebo spíš on jí našel) a tam maj ůplně všechno co jsem na to okno potřeboval.Né že bych to neměl ale musel bych to nák opravovat a to by nebylo ono:-)
.........
Pjotr - FK

Diky vsem za namety.Nicmene jsem tam kde jsem byl :D Nekdo rika ze ano,jiny zas ne.Folie na sklech mam a prave me napadla kombinace folie-stresni okno. Nicmene jak uz sem psal vyse jel sem o vikendu ve felde se stresnim oknem,asi original skoda a nepripadalo me ze by nejak moc vetralo.Z toho duvodu bych chtel kdyz uz tak nejake okno kde se sklo odklopi,odsune i zepredu (nemyslim sibr,zasouvani do strechy) aby to udelalo trochu vetsi pruvan,ale ty ceny... :o Hledal sem nejake webasto a nekde v diskuzi nasel ze cena takoveho okna snad zacina od 7500 bez dph,coz do toho teda nedam... Google o stresnich autooknech celkem mlci proto se ptam jestli nekdo nemate i s takovym oknem zkusenost,pripadne doporucit znacku a typ.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Já tam mám origoš okno. To novější s pákou. Když je otevřené, tak to stejně moc nevětrá jak jsi sám vyzkoušel. Mě navíc na každé nerovnosti ten otevírací mechanizmus klape.
Kamarád na golfu měl elektrický šíbr. Když se to zasunulo do střechy, tak to po městě bylo zajímavý, ale hic v autě byl stejně.

To že z auta vyženeš vzduch o teplotě 40st. a pustíš tam jiný o teplotě 30st, to ti prostě nepomůže. Průvan tě sice ochlazuje, ale nedá se to vydržet dlouhodobě. Jediné řešení je klima.
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Já jsem pro okno, ale otázka je jestli těch 6 táců to za to stojí obětovat? Měl jsem okno ve feldě, byl jsem rád že ho mám. I při jízde po dálnici. Pořád lepší než stažené okýnko. Pokud je v cajku, tak ti neteče, nepíska apod.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Moje řeč.Nemůžu nesouhlasit.Průvan tam teda není,ale ten nemám rád.A v kombinaci s foliema i na krátké trase mám okýnka pozavírané.A v autě je docela přijatelně.Jak říkám zkoušel jsem jet i se zavřítým okýnkem,bylo horko,otevřel jsem okno ve dveřích,byl průvan a hluk.Teď už si to bez něj nějak nedokážu představit.Dávat klimu do feldy už mi přijde tak trochu jako nesmysl a nové stř.okno taky.Spíš bych se podíval po nějakém starším.Já mám origo Velm VS3,díly ještě jakž takž sehnat jdou,takže pohoda.Mechanizmus jsem dával loni.Stál něco kolem 500 a těsnění stálo 150.Neteklo tama,je pískalo.Jediné co mi na něm vadí že se v zimě na něm sráží voda a kape mi na hlavu.Ale žádná hrůza to není.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Cau.Tak ja sem si namontoval el.sibr od webasta a max spokojenost.Cenovka teda betelna ale je to skoro jak klimacka.
Pjotr - FK

Starsi okno je taky varianta,asi nejprijatelnejsi,nad tim uz sem taky premyslel.Nicmene zrovna v oknech se nejak neorientuju a tak nevim co koupit,na co si dat pozor (treba ohledne nedostupnosti nahr.dilu),cemu se vyhnout atd.. Proto bych poprosil nekoho znalejsiho problematiky o par nejakych urcitych modelu na ktere se zamerit?
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

No asi k tomu neni nák co moc řikat..hlavně si vyzkoušet jestli funguje ten mechanizmus jestli to těsnění dobře těsní.No a pak kouknout jestli je v dobrim stavu ;)
.........
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Pjotr:Stav se ve zlíně v autosklo roger.Tam okna montují a mohli by i vědět o něčem starším.Já bych asi volil osvědčenou klasiku.Velm Turnov. ;)
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Já to s oknem koupil, bude to 2roky cca. Neteče a při otevřeným nepíská. Samo nějaký zvýšený hluk tam je, ale to bude vždy když se za jízdy jakékoliv okno. Co se týče větrání - já to vidím velmi přínosné, proudění vzduchu je přirozenější, ze střešního je podtlakem odsáván vzduch zevnitř (funkce difuzoru) a tím může lépe vnikat nový vzduch skrz topení. Obrácené vyklopení (proti srsti) jak někdo zmiňoval by spíše poměry zhoršilo - kabina by se "napumpovala" a dál nic neproudí, o hluku nemluvě. Podobný nešvar jak jsem vídal v autobusech (když jsem ještě jezdil 8-) ) - vzadu vyklopili vikýř proti srsti, autobus se přefoukl a konec větrání, maximálně to fackovalo ty na posledním sedadle. Po srsti to krásně vepředu nasávalo, proběhlo celou kabinou a vzadu odtahovalo.
Je to podobný efekt jako když se doporučuje otevřít zadní okna a ne přední - odtahujou zadní okna podobně jako to střešní...
Velký problém u mne nastává když nahodím příčníky s nosičema na kola, to se dá otevřít sotva tak do 50kmh...

Závěrem - jsem rád, že plně funkční střešní mám. Na druhou stranu - kdybych neměl, zřejmě bych do něj neinvestoval a 6tkč už vůbec ne....
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

Já mam origo okno novější. Neteče a nepíská. Ale vzduch zrovna 2x neodvádí. Na podruhé bych ho nechtěl, v Golfu sem měl šíbr, takže bych šel do šíbru nebo klimošky. Okno je sice hezky, ale tak nějak k ničemu. Ten iteriér o moc víc neprosvětlí.
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Ahoj, zajímalo by mě, zda by šlo na Felicii přidělat posuvný elektrický šíbr z nějakého jiného auta, třeba z Golfu III. Případně zda to někdo už zkoušel transplantovat z nějakého jiného auta. Díru ve střeše zatím nemám, jen uvažuju. Když šíbr, tak bych chtěl posuvný a nejvíc se mi zamlouvá možnost zasunout mezi střechu a obložení stropu. Sice to bude vyžadovat úpravu, ale když se to povede, tak to bude luxus i s posuvnou clonou. Koukal jsem na okna od firmy Webasto, ale ty se vysouvaj nad střechu, což se mi nezdá ideální a cena je zbytečně přemrštěná. Díru bych si nechal vyříznout u odborníků, nechci aby to hned hnilo nebo to bylo nepřesný. Předem díky za případný zkušenosti.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Klasickej šíbr, kdy se zasouvá mezi střechu a tapec je celkem náročnej na zástavbu, jelikož tento šíbr nemá klasický těsnění, nýbrž má vaničku a v rozích má odtoky, které vedou mezi střechou a tapecem do sloupků a těma skrz prahy až pod auto. Svody jsou většinou ze silikonových hadic, asi by bylo obtížný toto dodatečně realizovat.
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Aha tak toho jsem se obával :D Říkal jsem si, že kdyby v tom nebyl háček, tak to tu má každej druhej.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Měl jsem mechanickej ve Wartburgu a elektrickej ve Scorpiu a za jízdy jsem to skoro nepoužíval, pouze při popojíždění po městě to šlo, ale při vyšší rychlosti to dělalo hroznej hluk a bolela mě z toho hlava. Ideální to bylo při stání na místě, to krásně auto vyvětralo i v největších parnech.
Pokud můžu srovnávat, měl jsem, jak šíbr, tak střešní okno a nyní i klimu a klima je bezkonkurenčně nejlepší, žádnej rámus a opravdu to chladí. Pro toho, kdo hodně jezdí se vyplatí si připlatit a jít do klimy.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Klimu bych bral, ale utáhne ji i 1.3MPi?
Díky za hlasy
FUNice TADY
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Oboje je složitá instalace, s tím že klimatizace asi víc. Ve feldě je prostě vedro a folie nechci kvůli estetice, mám jen roletku. S klimatizací by navíc klesl už tak chabý výkon. Navíc mám jen 1.3 40kw sice s čipem, ale i tak... El. šíbr jsme měli na Fabii a byla to bezva věc. Po městě do 50km/h se dalo ject s dokořán odsunutým a po okreskách se dalo do kila jet s vyklopeným. Na dálnici už to není, ale furt lepší než otevřený okýnko. Myšlenka el. šíbru mi bude asi ještě dlouho strašit v hlavě.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Mám v autě střešní okno, přesněji výklopnou střechu VS3 od výrobce Velim Trutnov už od začátku co jsem Feldu koupil tj. 11 let. Nikdy jsem s ním neměl problém. Neteče, když je zavřené tak nehlučí a i když je otevřené, tak je mnohem tišší než pootevřené boční okno. Výhoda je že funguje na principu podtlaku takže do auta nefučí. Používám ho i při rychlé jízdě po dálnici bez sebemenšího problému. Pokud je k tomu zapnutý ventilátor topení alespoň na první rychlost, větrá docela dobře. Boční okno otevírám jen vyjímečně. Nedovedu si představit že bych ho neměl. :D :D
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Raceman

Příspěvek od Raceman »

na všech feldách máme střešáky (na mojí dokonce budou dva) na oktě klasika šíbr a používám je takřka pořád
dneska jsem si přivezl další střešák a to origo Vebasto šíbr na kličku co se vysouvá nad střechu :)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Teďka sme koupili střešní okno ten typ co má Zdenda 19895 a až budou chechtáky tak mi ho namontujou v HaK autosklo v Pardubicích za 1000 Kč. Snad nějakej ten čas vydrží bez problémů :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

O kvalitě střešního okna tu nechci pochybovat, jen když bych ho už montoval, tak bych chtěl jedině v elektrice. A u Webasta za 7000 bez montáže mi přijde moc. Fikanější se mi zdá možnost namontovat tam z nějakýho jinýho auta, kde pořizovačka bude v řádu tisícovky s tím že by se teda muselo vyřešit odvodnění na což nevím jak dalece je Felicia připravena. Přičemž otázka je i z jakého auta by bylo nejvhodnější.
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Ja jsem spokojeny se svym originalnim stresnim oknem Galileo VS3 (klasicke vyklapeci s plynule oteviracim mechanismem). Netece pres nej, nepiska (v zavrenem stavu) a je vzdy tissi, nez otevrene bocni okna > ani na dalnici ve 130 km/h to neni zadna hruza...

Kdybych uvazoval o novem stresnim okne, tak by se mi libilo mechanicke vyklapeci a odsunovaci (nad strechu), jako ma napriklad clen Hary. Idealne s tmave tonovanym sklem, ktere uz nepotrebuje zadne slunecni clony.

PetoMPI, podle me je elektricky ovladane stresni okno se zasunovanim mezi strechu a strop natolik komplikovana zalezitost, ze to do Felicie jen tak nepujde. Vsechno jde, ale tohle je opravdu moc velky zasah do auta a stejne to nikdy nebude tak dokonale, jako napriklad u Fabii nebo Octavii, ktere maji elektricky ovladane stresni okno z vyroby.
Jsem presvedcen o tom, ze do Felicie je idealni mechanicky ovladany sibr s odsouvanim skla nad strechu. Rekl bych, ze elektricke ovladani sibru je zbytecne > je to drazsi, komplikovanejsi a prostorove narocnejsi nez mechanika. Neni problem sahnout ke stropu a namisto stisknuti tlacitka parkrat otocit klickou...
Raceman

Příspěvek od Raceman »

AleScout píše:
Kdybych uvazoval o novem stresnim okne, tak by se mi libilo mechanicke vyklapeci a odsunovaci (nad strechu), jako ma napriklad clen Hary. Idealne s tmave tonovanym sklem, ktere uz nepotrebuje zadne slunecni clony.
tak přesně tohle s dost tmavým sklem jsem dneska dovezl domů :) akorát se mu z tý feldy nechtělo tak se vyřízlo s kusem střechy
Raceman

Příspěvek od Raceman »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Raceman: presne takove stresni okno jsem myslel. Skoda jen, ze zevnitr vypada ten ramecek a klicka docela spartansky (je to moc mohutne) ... To moje se mi zevnitr libi podstatne vic.

:arrow: foto: http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/gal ... adc9a3.jpg
Raceman

Příspěvek od Raceman »

k tomuhle tvýmu tady mám jen samotný sklo polepený tmavou folií a možná i rám bez toho zavíracího mechanizmu protože ten se rozlomil jelikož má dost nedokonalou konstrukci
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Raceman: fakt jo? Mas cire sklo s tmavou folii na moje Galileo VS3? Mohl bys mi poslat fotku? Bylo by na prodej? Bo ja to mam prave potistene tema kostečkama a ty se mi nelibi, tak bych to moc rad vymenil za cire s folii :)
Raceman

Příspěvek od Raceman »

jj je čirý ale folie je asi poškrábaná od toho skladování a pořád přemisťování tak by jí stačilo sloupnout a dát novou
já to sklo chtěl použít do jinýho rámu ale nepovedlo se mi z něj odříznout to uchycení zavíracího mechanismu který je dost dobře nalepený tak mi tam jen leží a čekám kdy se kam a komu bude hodit
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Raceman: jestli je sklo cire (poskrabana folie nevadi, nalepil bych novou) a panty a uchyceni do mechanismu jsou v poradku, tak bych ho od tebe koupil. Muzes mi treba pres SZ poslat fotky a cenovy navrh? Diky moc!
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

Raceman píše:Obrázek
Tak tohle bych chtel taky :cry: ;)
Obrázek
Raceman

Příspěvek od Raceman »

oh01
možná bude tohle okno k prodeji ;)