Povolené svíčky

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Paty - FK

Povolené svíčky

Příspěvek od Paty - FK »

Zdravím,
tohle téma jsem založil spíš jen pro zasmání. Asi tak dva dny zpátky mi začalo auto při zrychlování v nižších otáčkách (na 4 stupeň, 50km/h) cukat. Vždycky to tak dvakrát, třikrát cuklo, jak kdyby to přestalo na chvíli zapalovat. Dneska to začlo cukat už na každou rychlost a i ve vyšších otáčkách. Tak sem si říkal, že zkouknu svíčky, jestli nejsou špatný (i když by neměli, sou tam asi 13000km), no a když sem na první nasadil klíč, tak sem svíčku normálně povolil rukou! Koukám na to jak blázen, tak sem jí dotáh, zkusil sem další a to samý, byli uplně povolený. Vůbec sem to nechápal, páč sem ty svíčky měnil sám a dotáhl sem je fakt na fest. Jediný že sem měl auto na výměnu oleje, ale tak přece by mi tam nepovolovali svíčky,ne?:) No tak sem všechny svíčky dotáh a hle, cukání uplně přestalo! Tak jestli někomu z vás taky cuká občas auto, tak zkoukněte, jestli nemáte povolený svíčky! ;)
smazany clen - FK

Re: Povolené svíčky

Příspěvek od smazany clen - FK »

tak to jo :lol:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A mas tam spravny svicky ted myslim rozmerove a jak dosedaci plocha s ploskou a podlozkou nebo kuzelovy? A zavit v hlave OK? Neni potrhanej apod?
Paty - FK

Příspěvek od Paty - FK »

jojo, svíčky mám Bosch super plus, mají normálně plošku a podložku. Jinak všechno je v pohodě, šli v pohodě utáhnout a drží.:) Jako je mi divný, že se povolili, ale tak hlavně že sem na to přišel a nezačal problém s cukáním řešit nákupem třeba jiných dílů:)
Odpovědět