leštěná hlava---JAK???
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
leštěná hlava---JAK???
ahojte, už kolikrát jsem viděl fotky motoru 1,6 MPi ve felicii a měli neskutečně krásně vyleštěnou hlavu. byla uplně čisťounká až stříbrná. Máte někdo zkušenosti s tím jak se to dělá? nebo alespoň čím? šmirglem to asi nevypucuju co?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: leštěná hlava---JAK???
Nemyslíš víko ventilů? Já to leštil běžnýma dostupnýma prostředkama, čili vrtačku leštící kotouč a silichrom.
Je to ale jenom tak na měsíc, pak musíš znovu, jelikož je to hliník a ten černá.
Je to ale jenom tak na měsíc, pak musíš znovu, jelikož je to hliník a ten černá.
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
jojo....víko ventilů
to je vono...mmm silichrom, tak jo. díky
-
Nonamed - FK
silichrom není na hliník dobrej, protože to akorát špiní. Kup si leštící pastu na hliník
Snad pragopol nebo tak, jemná brusná pasta a pak ještě jemnější na doleštění. S filcovým kotoučem z toho uděláš zrcadlo. Ale silichrom fakt ne 
http://www.volny.cz/romixx/cestovani/technika.htm
http://www.volny.cz/romixx/cestovani/technika.htm
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Použil jsem silichrom, jelikož jsem ho měl doma a jde to s ním bez problémů, nevím, jak myslíš špiní, ale pokud myslíš zčernání leštícího kotouče, tak ten při leštění hliníku zčerná vždycky.
-
Nonamed - FK
leštil jsem kartery na motorce, prostě to udělá takovou tmavou vrstvu, která se hodně špatně rozlešťuje. ty pasty také udělají tmavou vrstvu, ale pod ní je to už dobrý a jde dolu celkem snadno... ale tak i ten silichrom je lepší než nic 
http://jawamania.info/poradna/detail.as ... onid=26651
unipol se to jmenuje
http://jawamania.info/poradna/detail.as ... onid=26651
unipol se to jmenuje
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
silichrom tak maximalne na predlesteni, jinak dobrych vysledku se snim nedocili... Je potreba koupit lestici pastu pro dany material, ja osobne pouzivam bilou suchou,
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
a kde koupím leštící pastu na hliník? a jakej kotouč že mam použít? 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Aby to znovu nezašlo, tak je potřeba to přelakovat. Třeba restaurátoři běžně na mosazné detaily používají vodou ředitelný bezbarvý lak. Co dát na dekl, aby to neslezlo tím horkem nevím, ale třeba se něco odolného teplotám prodává.
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz je neco poradne vylestene tak se to prave nelakuje, protoze tim ze se na to neco da tak to ztrati cast lesku, a hlavne kdyz je to opravdu dost vylestene tak se na to lak nechyta, musi se pouzit specialni lak a ten je s cenou uplne jinde. Co se tyce toho ze to zajde tak ano cca po pul roce to neni tolik leskle jako na zacatku ale clovek se v tom stale dobre vidi. Proto radeji kdyz uz se mi to nelibi to prelestim znovu a zas je na nejakou dobu krasne leskly. Jinak nikdy se mi nestalo ze by to primo zasedlo. Ono cim lepe to je vylesteni tim vic to odolava zmatneni ci zesednuti
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
a fotky kol co sem ted nedavno delal mam v profilu