Hele elektroníci , chci namontovát anténu ze zesilovačem LUX II jenom tá má napájení a chci ho dát tak aby vyplo když otočím klíčkem ,(radio mám natvrdo jede pořád) bude mi to rádio hrát když bude kliček vypnutý a do antény nepůjde 12v ?
Nebo to mám dát taky natvrdo aby tám šlo12v taky pořád , ale to se mi nezdá.
A ještě ják je nejlíp natáhnou zezadu ze střechy antenní kablík k radyju , vrchem nebo po prahu ? nebo střechou a sloupkama ,což se mí taky moc nezdá .
Anténa
-
moskvic - FK
Re: Anténa
Pres strechu a pak tusim pravym s sloupkem..ale co se tyce anteny..tak kdyz zapnes potom radio a budes mit vypnute zapalovani tak se ti hodne zhorsi prijem jelikoz vypnes zesilovac..
-
rogalo - FK
Tak to teda nevím jak se přes tu střechu a sloupek k tomu rádiu dostanu to asi nebude sranda.
Ťěch 12v do antény budu muset nějak vyřešit ale přes rádio to asi nepůjde je ták 20 let staré a nevím jestli tám je nějaký 12v výstup pro anténu což možná nové rádia mají .
Ťěch 12v do antény budu muset nějak vyřešit ale přes rádio to asi nepůjde je ták 20 let staré a nevím jestli tám je nějaký 12v výstup pro anténu což možná nové rádia mají .
-
moskvic - FK
Mozna jsem to spatne napsal..sloupkem tim prvnim vedle celniho skla..jde to lehce..vycvaknes sundas..
-
moskvic - FK
Sundat tapec..pokud si dobre pamatuju tak staci sundat svetlo..rucky..a zadni plast ten vrchni..otazka chvilky
-
smazany clen - FK
Dá se použít toto? http://cartuning.cz/zbozi/produkt-1237/ ... radio.html
-
rogalo - FK
Jenom já tám nemám žádnou anténu a tak už je obědnáná luxIII
I ze zesilováčem, akorát mě štve že to bude napojené na klíček a když ho vypnu tak anténa taky vypne , to mosím nějak řešit .
I ze zesilováčem, akorát mě štve že to bude napojené na klíček a když ho vypnu tak anténa taky vypne , to mosím nějak řešit .