rada

bobak

rada

Příspěvek od bobak »

cus mam moznost koupe ALU..gumy uz mam 195/50/15..ale ty kola jsou siroke 7palcu nebude to nejak vadit???TE 38 diky cimdrivtimlip..:D
Collin - FK

Re: rada

Příspěvek od Collin - FK »

V žádném případě to nebude vadit :!:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jak Collin na 100% to vadit nebude...
bobak

Příspěvek od bobak »

super jedu pro ne!:D
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

ja je mam a je to v poho, do zadu jsem dal ale radeji 5mm podlozky, pak jsem musel zbrousit trosicku lem, pri plnem zatizeni to lizalo
bobak

Příspěvek od bobak »

ZRADA!!!! nasazeno vse utahnuto a zjistil jsem ze pri prudsim projeti zatacky mi to dre o kousek nadrze 2 zatacky a je dost zhoblovana jak na to???dost me to sere kdyz tu kazdy psal ze to vadit nebude... a dalsi 1000na podlozky plus 500 na dluhe srouby se mi fakt nechce davat
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

Nadrz to asi nebude.. ti dre prave zadni kolo a tu odvzudsnovaci nadobku na nadrz. Pokud mas disk siroky 7,5" tak se pak nedivim.. Ale pri klasicke 6,5" to drit nemuze. Jinak ta nadobka jde vymenit za obycenou trubku a mas postarostech :D
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
bobak

Příspěvek od bobak »

mam tam 7" disk..... mohli byste mi poradait jak to upravit jeste jsem to nevidel vykuchane tak presne nevim jak to tam funguje...za kazdou radu budu moc rad.diky
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

kup si poradny tlumice :)
bobak

Příspěvek od bobak »

asi jsem to nepochopil .....tlumice mi zmeni et kola nebo vyresi muj problem,,?kurde neco mi uslo
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

kup si 5mm podlozky a zbrus lem....
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

s tema tlumicema sem to myslel spis z legrace. tvrdy tlumice (napr. HP) ti nebudou houpat s autem a tak se k ty nadobce od hrla uz pravdepodobne nepriblizi, nicmene to neni nejlevnejsi reseni. tlumice ti rozhodne nezmeni ET - to vyresis jedine podlozkama
Odpovědět