Spožďovač osvětlení
-
smazany clen - FK
Spožďovač osvětlení
Potřeboval bych poradit jak mam zapojit tento http://www.aukro.cz/item644820383_cip_na_svetlo.html sdpožďovač, zapojoval jsem to podle návodu a nefunguje to v elktrice se nevyznam tak potřebuju poradit kam a jak to mam zapjit díky moc
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Spožďovač osvětlení
No podle toho schematu, pokud jsi to zapojil a nefunguje, tak to bude nejspíš KO. 
-
smazany clen - FK
je to možné ale já spíš chtěl napsat kam ma mzapojit plus a kam mínus, v elektrice se nevyznam tak nevim zda jsem to zapojil podle schématu správněq8z
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
já si to stmívání vyřešil tak že jsem koupil konenzátor za 24,-kč a stmívá to krásně, tohle je dle mně zbytečně drahé....hodně by mě zajímalo co v té krabičce vlastně je. páč je to to samé co ten kondenzátor
-
moskvic - FK
Hod jem prosim te oznaceni toho kondiku a parametry..dikes
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ty woe a jak mi máme vědět, jestli jsi to zapojil správně?? Co jsme jasnovidci?? Mi k tobě do auta nevidíme a když nic pořádně nenapíšeš, tak nemůžeš očekávat kloudnou radu.Mattes píše:je to možné ale já spíš chtěl napsat kam ma mzapojit plus a kam mínus, v elektrice se nevyznam tak nevim zda jsem to zapojil podle schématu správněq8z
-
smazany clen - FK
Ty woe to je tak těžký napsat kam mam připojit plusovej kabel a kam mínus ty jasnovědče...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
1) Ty jsi napsal, že jsi to zapojil podle schematu a nefunguje to, a ptal ses, jestli si to zapojil dobře. To mi nemůžem vědět, když nejsi schopný napsat, kam jsi co zapojil.
2) Je přece jedno, kam zapojiš +12V a kam -12V. Nevíme, kde ten zpožďovač máš umístěnej, tak nemůžeme přesně říct, kam zapojit. Ale pokud jseš opravdu roura na elektriku, tak +12V je ten červenej čudlík na akumulátoru a -12V je ten modrej nebo černej čudlík na akumulátoru, tam to bude sychr zapojený dobře.

2) Je přece jedno, kam zapojiš +12V a kam -12V. Nevíme, kde ten zpožďovač máš umístěnej, tak nemůžeme přesně říct, kam zapojit. Ale pokud jseš opravdu roura na elektriku, tak +12V je ten červenej čudlík na akumulátoru a -12V je ten modrej nebo černej čudlík na akumulátoru, tam to bude sychr zapojený dobře.
-
smazany clen - FK
tak ten byl dobrej když to zapojit na baterku tak mi to bude asi stmívat baterku...
zkoušel jsem to zapojit přímo k osvětlení
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hm skvělej postřeh. Tak to je marný ti radit, nikdy to nepochopíš ani nezapojíš. 
-
smazany clen - FK
Já bych to pochopil kdyby jsi nepsal takové blbosti jako že to mam dát na plus na baterku (a rorura jsi možná ty kde je plus a mínus to vim, na to jsem se vůbec nepsal)takovej nesmysl no nic zeptam se nějakeho elektrikáře, když je to stmívač osvětlení tak se to musí asi připojit někam k osvětlení
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Joo, to bude nejlepší, zeptej se nějakého elektrikáře

-
Abdul - FK
Sa konečne preber. Niekto ti tu dobre radí , a ty ešte osočuješ a píšeš blbosti. Ak nevieš kde je + a kde - tak ozaj zavolaj eklektrikára a ten ti to povie. Alebo v Lourdách tam majú takú guľu a vedia všetko.......Mattes píše:Já bych to pochopil kdyby jsi nepsal takové blbosti .....