Odstranění plniče z původního laku

karoserie, narazniky, skla atd.
smazany clen - FK

Odstranění plniče z původního laku

Příspěvek od smazany clen - FK »

kluci poraďte mě, známej mi stříkal po vyvářce zadni vrata, jenže asi to s oblepováním docela odfláknul, tak je plničem zaprášený nárazník, plech pod světlem, sloupky, střecha a těsnění vrat - to už jsem drhnul acetonem a šlo to, ale z plastu to acetonem nešlo a z laku taky nevím jak to dostat, máte někdo nějaký nápad, ale abych neublížil laku :?: brzdovka, nitroředidlo :?:
maus - FK

Re: Odstranění plniče z původního laku

Příspěvek od maus - FK »

fujtajbl....mel jsem taky plnic na narazniku...technicky benzin a trochu chrubsi hadr,pritlacit a je to dole...ale je to fuska.taktez z laku jsem to drbal technicakem.Hodne tlacit,strasne moc drbat a spousty sprostych slov .a je to :D jeste jsem nekde cetl ze to jde i cisticem na brzdy-to je muj tajny tip po pristim strikani
mikka

Příspěvek od mikka »

Na laku bych zkusil syntetické ředidlo, nepůjde to rychle, ale s trochou trpělivosti se to dá. Na gumu a plasty je jasně lepší nitroředidlo, pokud teda je to plast, který ne nitroředidlem nenaleptá.
Čistič na brzdy ... asi jak který. Já jsem nějakým odmasťoval lak a zůstal mi na hadru. Raději opatrně vyzkoušet.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

dík za rady, doma všechno mám, tak to musím zkusit až bude chvilka :)
Odpovědět