Ustřelující řízení :( bojim

Terr - FK

Ustřelující řízení :( bojim

Příspěvek od Terr - FK »

Zdravím Feldáři.
Jsem tu opět s novým topicem:
Řízení u auta mi začalo podivně 'ustřelovat'. Stačí vjet do menší (nedejbože větší díry) a řízení mi v ruce skáče jako divý. Samozřejmě se to dá ve většině případů udržet, ale je to dost nepříjemný a nevím, čím by to mohlo být způsobeno. Posilovač řízení NEMÁM.
Při vyšších rychlostech si na nerovné vozovce připadám jako lodní kormidelník. Když jedu po kočičích hlavách nebo hodně děravé silnici tak volant skáče jak tasmánský čert.

Díky za rady, nerad bych, aby mi někde upadlo kolo, či hůře.

P.S. Dal jsem to do špatného Tématu: prosím někoho o příp. přesun, díky. //DÍKY ZA PŘESUN, ať to byl kdokoliv :)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 18. čer 2009 13:25:08, celkem upraveno 2 x.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Ustřelující řízení :( bojim

Příspěvek od madmaik »

jaky tam mas kola?? rozmer pneu?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Terr - FK

Příspěvek od Terr - FK »

To se obávám že po mě chceš moc...jinak by to měly být klasický 13''ky origo s letními pneu (pneu jsou ve velmi dobrém stavu).
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Byt tebou zvednu nejdriv jednu pak druhou stranu auta nahoru heverem kolo nepovoluj ale az bude ve vzduchu bafni ho do teplejch (rukou) a zahybej s nim jako jsi chtel zatacet pak o 90st tj ruka nahore a dole zas snim zalomcuj a pak jeste chytni nad nim pruzinu na tlumici a skus opet sni zahybat. Tim zjistit zda nemas vymlacene cepy a horni ulozeni. Pak se uvidi co dal.
Odpovědět