Tuba

dotazy a rady na vše kolem hudby
Nimik

Tuba

Příspěvek od Nimik »

Ahoj lidi... prave si chystam koupit od znamiho ZESILOVAC 1x 400W a 2X 100W a k tomu je tuba 440W. Ztímhle nemám moc zkušenosti. tak se chci zeptat.. zda mi to v autě udělá nějákej rambajz? Jesi to bude aspon pořádně hrát? Moc díky za odpovedi;)
Collin - FK

Re: Tuba

Příspěvek od Collin - FK »

Naprosti nic si pořádně nenapsal.. Klasika.. Napiš Značku,tip a hned to bude jinde.. Ale tubu bych vyhodil a dal bedýnku.. Slyšel sem jen 2tuby ale to nemá s basama nic společného!
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Tubu jsem neslyšel, ale nekoupil bych si ji... :D Už jenom proto, že to vypdá jak nádrž na LPG... :D
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

já měl tubu od Pionneru a nic moc, myslím že není nad to udělat si vlastní bednu uzavřenku nebo BR, BP už není zvukově moc dobrý... jinak jak Collin chce to napsat co je to zač apod. navíc na jakém rádiu...
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

moje zkušenost(já sem extrémně náročnej) z tubou je následovná: pokud je to jen "sud" z reprákem na konci tak je to na nic ale pokud je tzv. isobarická tuba tak i 16cm repráčky ti udělaj pěknej průvan :) takovou tubu vyráběl např. dexon což zrovna žádná značka ale tohle se jim povedlo fakt. jedná se o zapojení kdy repro je uvnitř a jsou tam dva repra proti sobě,funguje to na principu kulového zářiče neboli isobarické zapojení......představa že by tohle bylo třeba z 15"..... ;)
Odpovědět