5 dveře nefunkční zámek
-
lucemburk54685
5 dveře nefunkční zámek
Dobrý jsem jestě takový amatér potřeboval bych poradit jak otevřít 5 dveře když nejdou klíčkem prostě otevřít ? Děkuji moc
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5 dveře nefunkční zámek
páčkou vedle sedačky řidiče 
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
http://sklad.obrazku.cz/obr140890_5DVFELGS.jpg
Vlez si do kufru a zatlač doleva odjišťovací mechanismus zámku (páčka odjišťující zámek).
Vlez si do kufru a zatlač doleva odjišťovací mechanismus zámku (páčka odjišťující zámek).
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
sory sem nevěděl že to některé Feldy neměli 
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
jerry282 - FK
Mas zlomenu taku umelu somarinku v zamku. Treba si ju zoznat alebo zlepit. Mne sa to podarilo zlepit a zatial funguje.lucemburk54685 píše:Dobrý jsem jestě takový amatér potřeboval bych poradit jak otevřít 5 dveře když nejdou klíčkem prostě otevřít ? Děkuji moc
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/249120147/Pokazeny_zamok.jpg- Kova
- Kontaktovat uživatele:
- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
5 dveře nefunkční zámek
Ahoj všichni, potřeboval bych poradit. Nejdou mi zamykat 5 dveře. Zámkem lze otočit do polohy zamčeno. Když zavřu dveře, tak se nezacvakne zámek. Jdou v pohodě zdvihnout. Dneska jsem na to koukal a zjistil jsem, že se nezacvakne tenhle mechanismus.

Ten čudlíček (v červeným kroužku) mi přijde hodně volnej. Myslím, že by asi měl držet na jednom místě a s nějakým drobným odporem (pomocí asi pružinky) lze přestavět do jiné polohy. Lze to nějak opravit?
Všude, kde jsem se koukal do chytrých knih, tak je návod na montáž a demontáž, ale nikde jsem to neviděl rozebraný. Ono to možná ani nepůjde, je to snejtovaný. Neopravoval jste to náhodou někdo? Pokud to opravit nejde, tak bych ještě potřeboval vědět jaký jsou rozdíly v těch mechanismech. Našel jsem na netu číslo 6U0 827 505 bez ničeho, pak "A", "B" a na tý mojí příšeře je vyraženo "D" Co to vlastně znamená? On je taky docela rozdíl v cenách... Děkuju.

Ten čudlíček (v červeným kroužku) mi přijde hodně volnej. Myslím, že by asi měl držet na jednom místě a s nějakým drobným odporem (pomocí asi pružinky) lze přestavět do jiné polohy. Lze to nějak opravit?
Všude, kde jsem se koukal do chytrých knih, tak je návod na montáž a demontáž, ale nikde jsem to neviděl rozebraný. Ono to možná ani nepůjde, je to snejtovaný. Neopravoval jste to náhodou někdo? Pokud to opravit nejde, tak bych ještě potřeboval vědět jaký jsou rozdíly v těch mechanismech. Našel jsem na netu číslo 6U0 827 505 bez ničeho, pak "A", "B" a na tý mojí příšeře je vyraženo "D" Co to vlastně znamená? On je taky docela rozdíl v cenách... Děkuju.
Tak to je nemilé, ale bohužel Ti já poradit nedokážu. Můžu jen popřát, ať se Ti podaří závadu co nejdříve odstranit.
- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
Závada zámku nalezena http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 81#p362181