Fólie na střechu
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Fólie na střechu
Nevíte někdo kde sehnat levně samolepící fólii, chtěl bych polepit střechu na Feldě. U nás v reklamce mám nabídku 1,5m na 2m za 1900Kč ? Dá se sehnat někde levněji?
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fólie na střechu
ahoj mě trochu rezne vepředu střecha.asi na pěti místech takový kulatý fleky.až bude hezky tak se chystám to obrousit flexou a prostě opravit a pak uvažuju nad variantou že než lakovat celou střechu tak to jí rsadši polepim celou v odpovídající barvě folii a dostal jsem kontakt na tuhle firmu Spandex a je to v praze-chabrech vedle baumaxu a vyjde tam 1x1,5m na 170kč a mám to i ve stejný barvě.je to mirma která dělá folie snad na všechno.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Hazi - FK
Co mam folii na boku auta, tak kvuli nehodě musim měnit blatník a tak jsem se ptal na novou folii, cenovka u ni je 200Kč za metr čtvereční.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
ty jo člověče to přesně nevím ale vím že šířka je něco kolo 120cm myslím.až jí budu kupovat tak to budu stejně muset změřit
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
120 na 160 a ještě ti po stranaách trochu zbyde 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
A jakou barvou to chceš polepit (jen tak pro zajímavost) ? Musím říct, že už jsem nad tím taky přemýšlel, že jí polepím po vzoru Fabie Sportline stříbrnou fólií...
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Jak tady rikali tak 1900 je cena fakt nesmyslna. Normalne stoji kolem 200 metr. Oni ti nejspis chteli prodat primo autofolii, ktera je o dost drazsi, ale taky vic vydrzi. Za sebe muzu rict ze mam tu nejobycejnejsi folii co se dela. Tusim 3leta a drzi zatim paradne, nemam ji teda ale moc dlouho...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
nevím na koho měl bejt ten dotaz na baru ale já chci normálně stejnou barvu jako je auto.už vím i jakej typ folie potřebuju a jakej odstín.kdyby někdo chtěl na feldu v modrý barvě folii a sháněl stejnej odstín modrý jako je modrá námořní J4J4 tak nejlíp seděla tato folie Imageperfect 5700 premium G50 Cobalt.pokud seženete tuhle tak je to ten samej odstín barvy jako je J4J4 modrá námořní.a maj jí t těch chabrech ve firmě Spandex tam jí maj určitě a tam pro ní pojedu.jinak vybíral jsem to podle vzorníků s chlapem co dělá reklamy atd.... takže se v tom vyznal.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
A cenovka?
Fela 1.3 race car, TDi power
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Já trošku koketuju s myšlenkou pořízení si takovéto fólie na dveře - jakožto člověk parkující na parkovišti před domem už mám plné zuby toho, jak se některá s prominutím hovada natlačí na mě, ačkoliv na druhou stranu mají metr a půl místa, a pak ještě bezohledně otevírají / zavírají dveře... sám parkuju vždy u kraje natlačený na obrubník (máme tu stání po třech vždy oddělené ostrůvky se stromkem), nepochopím, proč se někteří umělci nedokážou na to středové stání trefit nějak rozumně
Z více stran jsem právě slyšel, že tato fólie dokáže zabránit poškození laku od odletujících kamínků a od dveří dementních motoristů...
Otázkou ale je, kolik by to vyšlo - všechny čtyři dveře? A lze to nalepit svépomocí (v autokarosářské díně) tak, aby nebylo poznat, že tam je nějaká folie nalepená?
Otázkou ale je, kolik by to vyšlo - všechny čtyři dveře? A lze to nalepit svépomocí (v autokarosářské díně) tak, aby nebylo poznat, že tam je nějaká folie nalepená?
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
jako zrovna včera jsem nad tim taky začal uvažovat že bych si tam dal taky na střechu folii:-)A taky právě směřoval dotaz kolik to bude stát no
Tak jako stejně nejdřív musim tu střechu nák opravit a pak jí tam můžu dát 
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Mně taky čeká nejdřív oprava střechy a pak budu lepit, jinak v tý reklamce mi za těch 1900 nabízel obyč fólii Oracal s 3 letou životností takže ta obyč co jinde stojí kolem 100 za 1 m2
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
mě řekli že ta co jsme psal vyjde 1x1,5m na 170kč.jke to asi jak kde a jaká kvalita no ale tahle folie by měla bejt dobrá.prej drží dobře odstín že nevybledne a je i tvarově stálá za různejch teplot tak se pak uvidí.ale budu to řešit až tak za měsíc jak budou nějaký korunky.pak sem klidně pošlu fotky jak jsem dopad a jak to vyzerá 
-
vanplus - FK
litá folie-to je ta na zakulacené plochy stojí v uspokojivé kvalitě cca od 350kč za čtverec.......cokoli levnějšího je válcovaná folie neboli folie na výřezy(písmenka a pod) ale ta na střechu stačí taky. ta druhá se dělá většinou v šíři 50,61,100,122,126,153cm na tu sřechu by měla stačit ta 126.....životnost bych volil min 4roky....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vanplus
a nějakou barevnou paletu máš?
A cen, když si to u tebe necháme udělat?
a nějakou barevnou paletu máš?
A cen, když si to u tebe necháme udělat?
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Nj,ty levnejsi maji tri roky trvanlivost,ze?
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
vanplus - FK
no cena roste s životností samozřejmě,přesně takhle z hlavy nevim ale viz třeba SPANDEX nebo IGEPA.....za sřechu bych si řek 500,- (bez matroše).....vzorník mám je tam asi tisícpětsetdevětset barev
doufám že je tu nemusim vypisovat 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jedna technicka.Jak je to s oterem,treba mycka apod.Neni to videt?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kua to je lákavý, co kdyby jsi přijel na sraz do Tábora a tam nám to udělal? Myslím, že by jsi si přišel na slušnej peníz a ještě by jsi se pobavil. 
-
vanplus - FK
no s otěrem je to celkem v poho,trochu ten lesk de do pryč ale zas záleží jaká barva a výrobce ale pokud to voskuješ je to jak nový....do tábora?? to zní lákavě ale to by tam musela bejt nějaká dílna,nedokážu si představit stříkat nebo lepit auto venku 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Postavíme stan. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Aha, ty taky nic nevymyslíš
Já mám jenom altán 3 x 3m.
Nebo sehnat někoho z okolí, kdo by měl nějakej zastřešenej kutloch
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Našel bych taky altán 3x3m
.. K tomu 2 bočnice
Když doma vezmu krycí plachy tak z toho uděláme igelitovou garáž 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
vanplus - FK
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
No tak vezmeme pár vysavačů a budeme vysávat nečistoty 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe co mam vymyslet.To tam mam jet predem a postavit garaz bo co103457 píše:Aha, ty taky nic nevymyslíš![]()
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No konečně nápad a není blbej, takže ponman sehnal garáž, já beru vysavač a prodlužku, napíchnout se můžem do zásuvky v mojí chatce. 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Garáž se s tříkacím boxem ať jsou to 100% podmínky 
-
octavan - FK
To myslíš vážně,s tím že by jsi to tam udělal?Jestli ano jsem vážný zájemce.Mimochodem nemáš nějakej odkaz na ten vzorník?
-
vanplus - FK
myslim že to asi neklapne.pač ten vzorník je potřeba vidět(na fotce je to nebe a dudy) pak objednat materiál a zhruba za týden(pokud to neni nějaká specielní folie) dorazí......