plato

dotazy a rady na vše kolem hudby
Ronny
Kontaktovat uživatele:

plato

Příspěvek od Ronny »

chtel bych se zeptat lidi co je podle vas lepsi dat repro do origo plata nebo udelat z drevotrisky?co ma jake vyhody?diky
Dejwis

Re: plato

Příspěvek od Dejwis »

vždy bude lepší mít plato z jiného matroše. žádné drnčení, lepší přednes hudby, lépe to vypadá...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

No neřekl bych žádné drnčení.. Musíš to podložit, at už sérii,mdf či dřev.třísku.. A k temu že to lépe vypadá záleží jen jak to uděláš.. sériové plato nemá snad žádné výhody podle mého.. jasná volba si plato udělat..
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Udělej plato nový... ;)
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Když to plato uděláš na těsno přesně podle tvaru, tak nic drnčet nebude. Já bych už origo plato nechtěl :)
Ronny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronny »

jasny jasny ja mam ted udelane je i v galerii a je pravda ze jak sem se snazil aby nedrncelo tak drnci ale jen pokud mam hudbu potichu jinac to neni slyset.ted sem si sehnal druhe origo plato at to jedno aspon zustane v puvodnim stavu a premyslim jestli se do nej pustit nebo ho prodat dal :|
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Ronny píše:chtel bych se zeptat lidi co je podle vas lepsi dat repro do origo plata nebo udelat z drevotrisky?co ma jake vyhody?diky
dřevotřísky bych se na plato vyvaroval... po měsíci možná ani ne se prohne... lepší bude MDF 18mm...
Collin - FK

Já osobně měl 3 plata dřev. třísky neprolo se žádné.. Pokud najdeš že někdo prodává df tak klidně vem i 10mm..
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

RAIMMI : Já měl taky plato taky z dřevotřísky asi 1,5 - 2cm široké a neprohlo se . Ani po čtyřech měsících co jsem ho měl . V podstatě vám může říct Dejwis jestli se mu po dalších třech měsících prohlo ;) :)
Ravo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ravo »

plato vyrobit - MDF 1,8

moje plato a ukázka kontrukce:
http://www.autohificlub.cz/forum/9/4239 ... ykonecne/0

bude to hrát určitě líp jak v tom origo papíráku sendvičovým...ale stejně bych se asi na plato vykašlal....udělal jsem pořádně přední dveře (zatlumit, 16ky na MDF kroužky atd..) , teď jsem jezdil měsíc v provedení PickUP (plato a zadní sedačky ven, opravuju byt a stěhuju se :) a zjistil jsem, že to hraje skoro stejně i bez plata (podání prostoru je dokonce lepší, podání basů kapánek horší - nejdou tolik dolů, ale zase jsou přesnější (oboje logické).

Takže pokud chceš hodně kraválu a nejde ti moc o SQ, tak má pevný plato smysl...jinak se soustřeď spíš na přední dveře
Felicia 1.6 GLX - Old Face Hot Chilli Metalista
Obrázek
Ronny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronny »

diky moc panove jeste se rozhodnu a uvidi se co z toho vyleze
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

DuDe: vůbec nic, to plato je parádně vytvořené. Žádné lámání, praskání, prohýbání. Viděl jsem ted jiná plata ve Feldě a lidi je dělaj ještě o asi 1cm tenčí a nic. Hraje to super, žádné vybrace....
Floppy - FK

Příspěvek od Floppy - FK »

mě udělal kámoš truhlář výplně z masívu do tech original prolysů v platě a do toho mam 13 koaxy a parádní vykreslenej zvuk ;)
Collin - FK

Floopy: Co je to zač a na čem to máš? Já osobně si myslím že 13cm repro neudělá nic.. Pro rejpale si to nemyslím, ale mám vyzkoušeno.. ;)
Floppy - FK

Crunch BMX 53 a má to krásnej zvuk, ale když nastartuju, tak už se to ztratí, ale od toho mam v kufru Magnat Neo Flex 130 a vpředu crunch GTR 5.2Ci :twisted:
Collin - FK

Takže máš 3páry reproduktoru?
Floppy - FK

nn, ve předu mam pár komponentních, v platě pár triaxů a v kufru bednu ;)
Collin - FK

Tak snad alespon na zesíku.. :D
Odpovědět