Manžeta řadící páky
-
big.jedla - FK
Manžeta řadící páky
Ahoj, jelikož jsem měl koženkovou manžetu už hnusnou potrhanou a nechtěla držet na panelu rozhodl jsem se koupit novou. Koupil jsem krásnou v ACA Autocentrála za 110,- Bohužel jsem zjistil že jednak je o trošku vyšší - což by ani tak nevadilo... ale hlavně spodek je větší takže mi absolutně nemůže na tom panelu držet... kdyby to mělo tak o centimetr menší "průměr" bylo by to akorát... Je to tím že na novější typ středového panelu ta manžeta byla jiná? Nebo má někdo nějaký tip jak to uchytit na ten starší typ s dvěma poličkami?
Re: Manžeta řadící páky
jedinej tip je ten že jí musíš přešít 
ale kdyby se ti s tím nechtělo dělat tak tu mám jednu nepotrhanou na starej panel
ale kdyby se ti s tím nechtělo dělat tak tu mám jednu nepotrhanou na starej panel
-
big.jedla - FK
takže starší typ je skutečně menší??? jestli mi neprodali něco na jiné auto
jinak musím pouvažovat jak to zmenšit 
jojo jsou jiný 
-
big.jedla - FK
no jestli tam tohle nemáš tak to je důvod proč to tam nedrží 
-
big.jedla - FK
kurnik
tak to je když člověk koupí starší auto
nějaké díly chybí, jiné zase přebývají.... aby jeden byl vědma
no už se vidím jak v mototechně zase vysvětluju že mi chybí jakýsi rámeček... chápu to dobře že ten rámeček se nějak připevní ke středovému panelu a má takový nějaký "rantl" na který se zahákne ta manžeta?
no už se vidím jak v mototechně zase vysvětluju že mi chybí jakýsi rámeček... chápu to dobře že ten rámeček se nějak připevní ke středovému panelu a má takový nějaký "rantl" na který se zahákne ta manžeta?
jojo chápeš to dobře 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou... kožená z Laurin&Klement to asi není, což?Raceman píše: ale kdyby se ti s tím nechtělo dělat tak tu mám jednu nepotrhanou na starej panel
kožený jsou všechny ale z laurina není
-
Kalfa - FK
race: myslíš přímo kožený nebo koženkový? mě přijde že ty koženkový hodně praskaj