Geometrie v Brně

paasana - FK

Geometrie v Brně

Příspěvek od paasana - FK »

Nevíte někdo, kde v Brně by mi udělali geometrii za trošku slušný peníz. Nechce se mi dávat 1200 za pár otočení šroubem :x u Bílýho, nebo je to normální cena?Na kolik to tak přijde?Díky :lol:
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Re: Geometrie v Brně

Příspěvek od ka-spel »

Není to sice Brno, ale pokud jezdíš směr Prostějov, tak v Kostelci na Hané můžu doporučit Gazdu. Špičková geometrie za dobrý peníz (cca 400,-), má i mobilní vyvažovačku. Jezdí k němu i z Opel a MB servisu.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
DonSalieri

Příspěvek od DonSalieri »

Jo v Kostelci je na to dobrej... To Kaspel: Bere si ted za geometrii tech 400Kč?? Se teď na ni chystam,tak at vim kolik si pripravit..
1.9TD Passat Variant....
paasana - FK

Díky, ale je to pro mně trochu z ruky. :shock: Stejně nechápu, že někde za to dá člověk 1200 a jinde 400.Už neví, co by za to chtěli. :evil:
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

u Horáka v černovicích platím myslím 800
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
IUA - FK

Příspěvek od IUA - FK »

tak já vím že pan kristek ve starém lískovci v Brně je velice solidní pán a moc dobrý....cena se pohybuje tak kolem 500 kč...
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

DonSalieri píše:Jo v Kostelci je na to dobrej... To Kaspel: Bere si ted za geometrii tech 400Kč?? Se teď na ni chystam,tak at vim kolik si pripravit..
Tak to nevím. Už jsem tam nebyl skoro dva roky. Ale budu nějaké čepy si žádají výměnu, tak se tam pak stavím.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
paasana - FK

IUA píše:tak já vím že pan kristek ve starém lískovci v Brně je velice solidní pán a moc dobrý....cena se pohybuje tak kolem 500 kč...
OK, mám to kousek, tak se tam zítra stavím.Díkec!
paasana - FK

Takže jsem byl dneska u Šrámka v Lískovci a geoška mě vyšla na 580 kč.Velká spokojenost :D
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Ještě je PneuCentrum Tasy.. Mokrá,Slatina,Vinohrady, Ale vlastně v mokré se nedělá Geo..

Nejlepší práce na za nejlepší možné peníze.. :D
vladon - FK

Příspěvek od vladon - FK »

A kolik to je ? :)
Adler - FK

Příspěvek od Adler - FK »

Nejlepší sranda je že i když jediné co jde z geometrie zavěšení kol u sériové Feldy seřizovat je sbíhavost tudíž onu jedinou má v podstatě smysl měřit... tak stejně vám naúčtují vše... a to se vyplatí (hlavně jim). :D A proto si sbíhavost seřizuji sám mechanickým měřidlem a ještě se mi nestalo abych to měl špatně (přeměření na STK plus jednou na geošce po zavíračce). Připadá mi že ona geometrie je ve skutečnosti jen jakási mantra co se sériových aut týká když u nich jde seřizovat ve většině případů právě jen sbíhavost. Musel bych být blázen abych po každé výměně dílu podvozku/řízení platil cca 500 Kč za něco co ve skutečnosti nepotřebuji a jediné o co mi jde je "pouhá" sbíhavost a její kontrola případně seřízení.
Invisible1988 - FK

Příspěvek od Invisible1988 - FK »

paasana píše:Nevíte někdo, kde v Brně by mi udělali geometrii za trošku slušný peníz. Nechce se mi dávat 1200 za pár otočení šroubem :x u Bílýho, nebo je to normální cena?Na kolik to tak přijde?Díky :lol:
Jak je to vlastně s tou geometrií?Co všechno se musí udělat?Protože tedkom je u Bílýho akce geometrie již od 290 kč což by se mi líbilo...ale to je prý cena jen za přední osu ...za přední i zadní osu + seřízení tam maj nějak kolem 1000 kč....co se teda všechno dělá když chci nechat udělat geometrii...jsem trocha začátečník tak proto se tak hloupě ptám..
Odpovědět