Nesvietia zadne hmlovky (Felicia Combi 1,6 MPi ´97)
-
Návštěvník
Nesvietia zadne hmlovky (Felicia Combi 1,6 MPi ´97)
Caute, prestali mi svietit zadne hmlovky na Felicii 1,6 MPi, r.v. 97.... Poistky, rele a ziarovky su dobre... Neviete kde by mohol byt problém?
-
TLukes - FK
Re: Nesvietia zadne hmlovky (Felicia Combi 1,6 MPi ´97)
nemáš tažné? u některých typů je v zásuvce vypínač mlhovek na autě, když je zapojený přívěs. (můj případ). ale to by ti měla svítit kontrolka
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co spínač je dobrej? Proměřit jestli jde proud ke světlům.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Bude to v zásuvce tažného, ikdyž tam nemáš vypínač, vedou tam dva dráty a spojujou se až v zásuvce a tam to bývá zaoxidováno.
Je to kvůli německý vyhlášce, tam, když připneš vozejk do zásuvky, tak se ti musí automaticky zrušit funkce zapnutí mlhovek na autě, ale na vleku musí svítit. Je to kvůli tomu, že když by jsi jel s caravanem, tak by jsi se za mlhy sám oslňoval červeným světlem z mlhovek ve zpětném zrcátku.
Je to kvůli německý vyhlášce, tam, když připneš vozejk do zásuvky, tak se ti musí automaticky zrušit funkce zapnutí mlhovek na autě, ale na vleku musí svítit. Je to kvůli tomu, že když by jsi jel s caravanem, tak by jsi se za mlhy sám oslňoval červeným světlem z mlhovek ve zpětném zrcátku.
-
nebulus - FK
Mal som vypadnutú gumovú prechodku na zásuvke ťažného a nejako to tam dnu zoxidovalo a kým som na to došiel, tak som rozobral pol auta. Faktom je že vypínač hmlovky fungoval už iba na niekoľký pokus a kontakt žiarovky bol zoxidovaný. Nakoniec som tu zásovku ani nerozoberal, pretože ťažné oficiálne nemám a je z neho iba torzo. Jednoducho som ten kábel v mieste rozbočenia prepojil priamo do zadného svetla.