Výška přední části

jen-da - FK

Výška přední části

Příspěvek od jen-da - FK »

O kolik se zvýší felicia 1.3 MPi, když dám pružiny přední z 1.9, nebo 1.6? Jde o to, že vzadu mám Vanplus a předek je nízko.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Výška přední části

Příspěvek od 103457 »

1,3 a 1,9 mají stejně dlouhé pružiny, akorát 1,9 má vyšší stoupání a o jeden závit méně, tam by se to na výšce moc projevit nemělo, akorát pérování bude tvrdší. 1,6ka má nejdelší pružiny ze všech feld, ale nečekej žádný zázraky, odhadoval bych to na 2 - 3 cm.
jen-da - FK

Na pružinách z 1.9D to musí být vyšší tak o 4 cm. Protože 1.3 má lehký motor a s 1.9 pružinami si tolik nesedne.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Už jsi to zkoušel? Já jo a není to vyšší.
jen-da - FK

nezkoušel, ale na druhé feldě 1.9D, co mám je tomu tak, je vyšší předek asi o 3cm, a to je ještě těžký litinový motor.
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

má někdo konkrétní zkušenost s 1.6kovýma tlumičema a pružinama v 1.3ce? O kolik to půjde nahoru?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Dalsi moznost jak zvednout predek je dat tlumice urcene primo a jen pro facko ty maji navarene misky o cca 3cm vys. ;)
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

to né.. já nepotřebuju zvednout :lol: Mam tu doma předky 1.6 a chtěl bych je nacpat do mojí 1.3... Jde mi o to, co se stane. Jestli bude rozdíl neznatelnej a nebo to bude jako koza :D Zadky už tam mam a je to ok. Předek nevim.
Odpovědět