desnej vrzot od kola:(
-
smazany clen - FK
desnej vrzot od kola:(
Zdravim,jen sem letmo proletel forum,a nenasel sem tu reseni tohodle problemu,mam 1.6ku a od napravy(praveho kola)kdyz najedu na jakoukoli prohluben,nebo se kolo jen shoupne,nebo at tocim volantem na jakoukoli stranu tak slysim strasne lupani nebo vrzot jakoby zelezo na zelezo.....nevim cim to muze byt,jestli cep ramene,nebo uchyceni ramene? moc diky za info.
-
leo487 - FK
Re: desnej vrzot od kola:(
měl jsem něco podobnýho, dělala to brzdová destička na níž urezla ta pružinka, takže to drnčelo ve třmenu...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jeste to muze byt horni ulozeni zvedni auto kolo tam nech a zahybej se vsim skus sahnout i na pruzinu a zahybat stim.
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
po výměně kotoučů a destiček mi tatáž závada zmizela......zkus si pořadně do toho kola kopnout a uslyšíš to samé
-
smazany clen - FK
čepy řízení
EDIT:hlavně hoď auto na špalky a pak až do toho kop nebo se stane neštěstí
EDIT:hlavně hoď auto na špalky a pak až do toho kop nebo se stane neštěstí
-
smazany clen - FK
Zdarec,diky za pomoc!:) nakonec to je cep ramene,ze strany ke kolu ma oddelane gumove tesneni a pada tam veskery bordel a uz je taky celkem vymlaceny,po vystrikani WDckem to prestalo,ale stejne pujde ven a jinak,kdyz sme u toho horniho ulozeni tlumicu,ted se mi stalo,ze sem menil tlumice a tu gumu nahore sem nevymenil,kdyby byla spatna co by se stalo? nejpis by protikus od upinani pruziny drel kov na kov???...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
No drit uplne kov o kov nebude pokud teda nebude uplne total vytlacena skoro na dve pulky ale dost to pak mlati pac to tam lita jak nudle v bande 
-
kimmi