Felicii 1.6 Mpi špatné otáčky
-
Rada - FK
Felicii 1.6 Mpi špatné otáčky
Zdravím,dneska,když jsem se vracel s dovolený,tak mě začalo cukat na volnoběch auto.Jěště přetim mně kámoš zavolal,at se zastavím,u něho v servisu,že prej tam má Felicii,1.6 která prej nejede.Tak si myslel že to je tou klapkou,tak ji vydělal,vyzkoušel a dal nazpáteK.A od te doby když je motor zachřáty tak to dělá.Když třeba zastavím na křižovatce,tak to zdechne,a nebo když na volnoběch tak si to dokonce samo přidalo.
Díky za rady.
-
slegrusik - FK
Re: Felicii 1.6 Mpi špatné otáčky
Ahoj, zkuste s kámošem píchnout feldu na VAG a ten by vám mohl napovědět. Není to třeba lambda?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
taky bych v prvé řadě auto napíchl...
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Chce to udelat minimalne zakladni nastaveni klapky.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
smazany clen - FK
zdarec,asi to vypada,ze tu mam vsecky problemy,co se resi ve foru:-D...tohle mi dela tez,na LPG mi otacky visi na 2000porad a na benzin to ma chod jako traktor,ze se to cely klepe,ale nechapu tomu,dela to jen nekdy,ale teda zatim to nikdy nechciplo,klapku mam taky cistou,proste jednou to z niceho nic po 20km jizdy prestalo a otacky byly uplne v norme,je to problem urcite v eletrice,ne mechanicky problem,ale cim to,to nevim...v zime mi to treba nikdy neudelalo,ale dela to jen obcas a za chvili se to da dokupy tak to neresim...ale kdyby na to nekdo prisel,cim to,bylo by dobre 
-
Rada - FK
Tak jsme to mněli na vagu napichlí,a žádnou chybu to nepíše.A přitom mně to dělá furt.Na volnoběch při zachřáti motoru,se otačky mněněj,třeba dolu jako kdyby to chtělo chcípnout,a pak to hnetka zas vystřelí nahoru,a srovná se to.A jěště mně připadá že naten volnoběch má takovéj blbej zvuk.Díky všem za rady
-
slegrusik - FK
Čistil jsi klapku a dělal základní nastavení?
Vyměň klapku,udělej zákl.nastavení.Je to sice drahý špás,ale budeš mět klid 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Rada - FK
No stála něco přes 5000kč.Ten majitel co mněl auto přede mnou tak ji měnil.Mám od te klapky i doklady.ono to začalo blbnout jak jsem psal až jak ji vydělal ten automechanik v tom servisu.Tak od té doby to zlobí

-
Rada - FK
Tak díky všem za rady,nakonec to dělalo palec na rozdělovači a víčko. Ted to jede uplně jinak a je to v pohodě.Je to zajímavý že na diagnostice se nic neukázalo, udělalo se základní nastavení klapky,ale nepomohlo to. Takže díky