Střešní okno
-
Majklus - FK
Střešní okno
Cauves vseci, prosim vas mam malinkej problem, mam stresni okno z novejzssiho modelu, kolecko z klickou a roletkama, ale nejak mi tam tece, asi bude to spatne tesneni. nevite nekdo zda se neprodava jako nahradni dil? ci poprikladne jinou fintu jak to zvas nekdo asi resil a vyresil? budu rad za kazdou malickost. dekuji za rady.
-
Bubacek077 - FK
Re: Střešní okno
Mě tam teklo jen v myčce a hlavně to "fičelo" když jsem jel od 80km/h nahoru (mám to samé - okno s kličkou a roletky). Okno jsem vyndal (stačí povolit jeden šroubek na plechu - táhle pod kličkou, táhlo vytáhnout a okno odklopit), důkladně odmastil obvod, kde okno dosedá na těsnění a podlepil kolem dokola nejtenčím bílým těsněním do okna. Od té doby je ticho a neteče. Oprava za 20kč a 20 minut práce
. Fotky v případě zájmu dodám.
Zbytek těsnění mám v autě a klidně ho daruji/pomůžu s nalepením na srazu.
- AirWolf
- Kontaktovat uživatele:
Jj, sice mám trošku jinej typ střešního okna, ale taky jsem to řešil nalepením těsnění do oken.
Visions in Blue
-
Majklus - FK
Bubacek077 píše:Mě tam teklo jen v myčce a hlavně to "fičelo" když jsem jel od 80km/h nahoru (mám to samé - okno s kličkou a roletky). Okno jsem vyndal (stačí povolit jeden šroubek na plechu - táhle pod kličkou, táhlo vytáhnout a okno odklopit), důkladně odmastil obvod, kde okno dosedá na těsnění a podlepil kolem dokola nejtenčím bílým těsněním do okna. Od té doby je ticho a neteče. Oprava za 20kč a 20 minut práce. Fotky v případě zájmu dodám.
Fakt? pokud mozno tak zasli foto na DJ--007@seznam.cz moc dekuji
-
Majklus - FK
No co se tyka toho tesneni do oken tak sem to tam nalepil, ale jak je horko a sviti nato slunicko tak staci jen treba 3-4 otevrit a to tesneni se posune pryc z mista nalepeni,pac jak jeto horke tak to lepidlomoc nelepi.AirWolf píše:Jj, sice mám trošku jinej typ střešního okna, ale taky jsem to řešil nalepením těsnění do oken.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem ten samej problém....při jízdě pískalo, v myčce teklo
.
Můj postup spravení: Otevřít okno , odendat okno , rozebrat ten zavírací mechanismus do posledního šroubku a všechno řádně očistit, při montáži "šneka" naplnit vazelínou ohebný kloub promazat olejem a vazelínou...párkrát naprázdno otevřít a zavřít odstranit přebytečnou vazelínu. Pak nasadit okno a zavřít. Po dálnici klid a v myčce sucho
. Když se něco s tim děje tak jenom vysadim okno a promáznu a zatim klid 
Žádný lepidlo
Oprava za 0Kč (možná cena vazelíny) práce na max 30 minut (za předpokladu, že člověk není absolutní levej jak šavle
)
Můj postup spravení: Otevřít okno , odendat okno , rozebrat ten zavírací mechanismus do posledního šroubku a všechno řádně očistit, při montáži "šneka" naplnit vazelínou ohebný kloub promazat olejem a vazelínou...párkrát naprázdno otevřít a zavřít odstranit přebytečnou vazelínu. Pak nasadit okno a zavřít. Po dálnici klid a v myčce sucho
Žádný lepidlo
Oprava za 0Kč (možná cena vazelíny) práce na max 30 minut (za předpokladu, že člověk není absolutní levej jak šavle
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
a co použít něco z jejich sortimentu? http://www.gumex.cz/cz/pryzove_profily/ ... TREDKU/8/8
prodávají maloobchodně od jednoho metru
prodávají maloobchodně od jednoho metru
-
Majklus - FK
Zkusim to , a nevite zda uz tady toto nekdo neresil a nekupoval to nove origo tesneni, ja jsem ho nekde nasel, ale nevim zda je to presne ono to tesneni.ci ten mechanizmus zda se neda koupit novej ztim snekem atd..
to tvoje okno se řeší i tady a je tam i kontakt na prodejce ND pro něj 
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... 6271#p6271
-
Majklus - FK
Raceman píše:to tvoje okno se řeší i tady a je tam i kontakt na prodejce ND pro něj
no to je fantazieee