VAG

Vše okolo diagnostiky
Martased - FK

VAG

Příspěvek od Martased - FK »

chtěl bychse zeptatjestli někdo nevíte jak nastavit program OBD-DIAG když ho připojím d auta tak mě to nechce navázat spojení nevím jak to udělat :( :(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: VAG

Příspěvek od Kuladmin »

Nejdriv chce zjistit kde je chyba zda v pc nebo v kabelu nebo v zasuvce v aute. Skousel si to i di jineho auta? Mas vubec v pc nastaveno na jakem je to portu a zasuvce ?
Martased - FK

jj mám to na portu cislo 1 a kdyz jsem to zkousel pres jiny program konkretne pres VAG-COM tak to normalne jede.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Nemáš náhodou COM kabel?Tuším že to jde jen s USB.
Martased - FK

Mescalero - FK

Příspěvek od Mescalero - FK »

Program OBD Diag pracuje pouze s kabelem , který má v sobě čip ELM 327. S jiným čipem ( např. Vishay Si 9243) komunikovat nebude. Pak je tu ještě další věc že Felicia nepodporuje protokoly OBDII. Takže ho využiješ na novější vozy, odhadem tak od roku 2000 až 2003. Záleží na výrobci.
Josh123456 - FK

Příspěvek od Josh123456 - FK »

FAST KKL kabel se nastavuje přes com 4 většinou.
hnec - FK

Příspěvek od hnec - FK »

jakou tedy koupit diagnostiku na Felicii popradte... :?
diky
Suchos - FK

Příspěvek od Suchos - FK »

Neni náhodou někde nějakej seznam závad podle čísel?
VAG-COM verze: SVO 304.0 mi našel tyto závady:
00537
00525
00513

Jenže nemam plnou verzi, takže mi to nic neřekne...

Jinak dneska jsem to měl napíchnutý a ukazuje to spoustu zajimavejch věcí :D , ale co mam za kabel už nevim...
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

Ahoj, potřeboval bych radu někoho kdo má a používá diagnostický kabel... Zatím jsem se o to moc nezajímal ale teď bych si chtěl takovýto kabel pořídit. Zjistil jsem že jich je spousta typů které používají různé protokoly, zapojení a také různé programy

"můžete mi prosím někdo doporučit jaký kabel si mám koupit a jaký software k němu použít?"
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Na Feldu ti stačí nějaký obyč kline kabel..pokud chceš noname,tak třeba z Aukra (taky asi i fungují :D ),jestli chceš lepší tak třeba Motordiag.cz.
Sw je nejlepší a osvědčený VAG 304 CZ dá se různě stáhnout,nebo se ozvi na mail/sz,některý prodejci ho dodávají na cd přímo ke kabelu.

Např...
http://www.aukro.cz/item757609895_diagn ... g_kkl.html
http://www.aukro.cz/item757271095_diagn ... a_276.html

http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

prosím tě v některém příspěvku jsem ale četl že ten OBDII na felícii nefunguje... potřeboval bych nějakou vyzkoušenou kombinaci. pro začátek bych si s tím chtěl jen občas pohrát a později bych si možná koupil ten kvalitní kabel za těch 1400... zatím investuju pouze 400 do toho obyč...
jinak samozřejmě moc děkuji za radu...
Odpovědět