Spínače dveří - schema?

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
simisim - FK

Spínače dveří - schema?

Příspěvek od simisim - FK »

Zdravim pánové a dámy. Už mi zase mojí Příšeru vykradli tak jsem se rozhodl vyprodukovat tajnej alarm. Ale o to teď nejde. Jde mi o to co označuje v tomto schématu: http://img17.imageshack.us/i/image0067.jpg/ číslovka 39 v obélníčku nad oběma spínači dveří (vůbec všeobecně co označujou čísla v obdélníkách) a a kam ten kabel tim pádem vede a jestli to třeba neni nějáká příprava na origo alarm.
Díky
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Spínače dveří - schema?

Příspěvek od Ivarek »

Jasan...to číslo v obdelníčku odkazuje na lini (ta řada těch spodních čísel pod tou čárou) kam ten drát vede.Tzn jsi např na linii 60 a čtvereček odkazuje na 50,takže si najdi linii 50 a tam ten drát najdeš bude mít zase na sobě čtvereček se 60kou.
schovka - FK

Příspěvek od schovka - FK »

Ahoj alarm doporučuji.Já mám Feldu rok a už dvakrát byla otevřená.Díky alarmu nic nezmizelo. Dokonce po nich zbyl kvalitní provázek s očkem na otvírání aut :D .Prostě nenechaví SMAŽKY
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

Ahoj chci se zeptat když dám dveřní spínače do zadních dveří a napojím pres ten svazek co se k nim dodáva přes přední bude mí při zaplých světlech signalizovat i pri otevření zadních dveří??To bych byl nerad
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

straca
Ano je to paralerně spojené.
Nevím, kde vidíš problém, to necháváš auto stát s rozsvícenejma světlama a otevřenýma dveřma?? Že ti to vadí ?
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

ne o to nejde ,ale chtěl bych pod každé dveře dát pásek který se rozsvítí po otevření a takhle když otevřu 1 dvere tak budou svítit všechny
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

No to je přece jasný :lol: to by jsi musel ke každému vypínači extra táhnout dráty a potom 4 dráty ke stropnímu světlu a všechno zapojit přes diody.
Kua vy vymýšlíte pikačoviny.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

straca píše:ne o to nejde ,ale chtěl bych pod každé dveře dát pásek který se rozsvítí po otevření a takhle když otevřu 1 dvere tak budou svítit všechny
Nechaj svietiť všetky . Odber toho pásku 4x3 LEDky v páse bude 0000hovno a určo to vadiť nebude. Zbytočne to nekompikuj.
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

Ahoj potřeboval bych poradit chci udělat to aby při odemčení vozu se mi rozsvítili vnejší kliky mam to vymyslené vezmu - impuls ze serva na centrál ale resim ja udělat zpoždovač aby mi to svítilo tak 20s po odemknutí myslel sem origo zpoždovač ze svetla ale ten svítí jen 10s kámoš mi řekl že by sli spojit 2 za sebe a melo by to svítit jednou tak doluho??
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

To je blbost a zbytečně náročný, stačí koupit jiný zpožďovač s delším prodloužením nebo si ho nechat udělat.
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

A kde ho koupím aby me nestál majlant?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já to viděl v supermarketech nebo mototechnách, je to kostička s drátama :lol: , ale přečti si to, mají dva, jeden je indikace zapnutých světel a druhý je zpožďovač osvětlení
http://www.zbozi.cz/items?q=zpo%C5%BE%C ... ab&redir=1
Peterecek - FK

Příspěvek od Peterecek - FK »

straca

už jsi nějak řešil ty pásky pod každé dveře? Docela by mě zajímalo jak to tam chceš nějak šikovně uchytit, u zadních dveří ten tapec dole není úplně plný
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

ješte jsem to neusělal ale asi bych to dal na dveře ze spodu jako myslim na kov ty pásky co mam sou 3mm siroky a vejdou se mezi dveře a práh.
Odpovědět