Origo stříška problém

karoserie, narazniky, skla atd.
pepas

Origo stříška problém

Příspěvek od pepas »

Ahoj chci se zeptat,sdělávám tu origo černou stříšku a jak sem měl brzdovku tak sem ji šrouboval do těch malých okýnek (tam byl plast a v něm asi na závit,ale že sem potřeboval sdělat stříšku tak sem to do čeho se to šroubuje chtěl vyloupnout a spadlo mi to do dveří :? .nevíte jak to vytáhnout a nebo mám počkat až propadne do spodu při nějaké prudší zatáčce? :lol:
hydrant

Re: Origo stříška problém

Příspěvek od hydrant »

Tak to bude problém, koupit se to podle mne nedá (leda celý světlo). Nezbývá nic jiného než z levého otvoru, vedle toho co nesl plastový držák, to prošťourat a dotlačit na pravou stranu. Bude stačit silnější (nejlépe izolovaný) drát. Po sklopení dveří by to mělo spadnout dolu. Nalevo ne, tam vede kabelový svazek a jistě by se to někde šprajclo. V pravém vede jedom jeden drát k vyhřívání okna.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Jestli se ti nechce šťourat, tak podle ETKy by to měl být díl číslo 6U0 945 299 nebo 6U0 945 299 A
Pjotr - FK

Příspěvek od Pjotr - FK »

Normalne se to da koupit,me to tam nechali zapadnout v jedne firme kde me davali folii na zadni sklo,dali ji spatne,pri oprave strhli topeni na skle tak pak menili cele sklo.Pri prehazovani skla tu strisku i se svetlem museli samozrejme sundat a tak to dopadlo.Uz sem s nima nechtel nic mit tak sem si to radsi koupil sam, kus stal myslim 20kc.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 22. srp 2009 20:31:52, celkem upraveno 1 x.
Raceman

Příspěvek od Raceman »

ano ten plastík lze normálně koupit ve značkovce :)
Odpovědět