vrzani spojky

vybavení a úpravy interiéru atd.
Tomy88 - FK

vrzani spojky

Příspěvek od Tomy88 - FK »

zdrawim lidi mam felicii a chtel jsem se zeptat jestli nevite cim to je, ze kdyz seslapnu spojku tak hrozne vrze :D diky moc za odpoved :)
Pjotr - FK

Re: vrzani spojky

Příspěvek od Pjotr - FK »

Pridavam se z dotazem.Kdyz sem auto koupil spojka sla strasne spatne,ztuha a velice blbe zabirala.Navic po chvili jizdy zacala desne vrzat ze to prehlusilo i nahlas hrajici radio.Nicmene auto bylo kupovano pres servis,zaruka byla,tak ze me daly novou spojku.A bylo po problemu.
Od te doby uplynuly 2roky,spojka chodi a zabira jak ma,nicmene zacina pri seslapnuti trosku vrzat,oproti drivejsimu stavu opravdu jen trosku.I tak bych se ale toho zvuku chtel zbavit.Asi bude stacit jen neco namazat,nebo ne?
Bubacek077 - FK

Příspěvek od Bubacek077 - FK »

mě to dělalo na fávu, stříknul jsem WD 40 do kloubu pedálu a je po vrzání :D
Radon - FK

Příspěvek od Radon - FK »

jj, sehněte se k pedálům a u spojkového pedálu je pružina, tak ji namažte, aspoň mně to pomáhá, vydrží to tak půl roku bez vrzání, taky používám WD 40 ;)
Pepas

Příspěvek od Pepas »

mě to vrže někde od motoru :o
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Bud to je v bovdenu nebo strikni ten mechanismus toho ovladani co jde do prevodovky.
mikka

Příspěvek od mikka »

Taky se tak projevuje načaté spojkové ložisko. Zezačátku to vypadá, že to vrže při sešlapávání nebo povolování spojky, později to vrže, i když je pedál částečně sešlápnutý, ale bez pohybu.
Odpovědět