vrzani spojky
-
Tomy88 - FK
vrzani spojky
zdrawim lidi mam felicii a chtel jsem se zeptat jestli nevite cim to je, ze kdyz seslapnu spojku tak hrozne vrze
diky moc za odpoved 
-
Pjotr - FK
Re: vrzani spojky
Pridavam se z dotazem.Kdyz sem auto koupil spojka sla strasne spatne,ztuha a velice blbe zabirala.Navic po chvili jizdy zacala desne vrzat ze to prehlusilo i nahlas hrajici radio.Nicmene auto bylo kupovano pres servis,zaruka byla,tak ze me daly novou spojku.A bylo po problemu.
Od te doby uplynuly 2roky,spojka chodi a zabira jak ma,nicmene zacina pri seslapnuti trosku vrzat,oproti drivejsimu stavu opravdu jen trosku.I tak bych se ale toho zvuku chtel zbavit.Asi bude stacit jen neco namazat,nebo ne?
Od te doby uplynuly 2roky,spojka chodi a zabira jak ma,nicmene zacina pri seslapnuti trosku vrzat,oproti drivejsimu stavu opravdu jen trosku.I tak bych se ale toho zvuku chtel zbavit.Asi bude stacit jen neco namazat,nebo ne?
-
Bubacek077 - FK
mě to dělalo na fávu, stříknul jsem WD 40 do kloubu pedálu a je po vrzání 
-
Radon - FK
jj, sehněte se k pedálům a u spojkového pedálu je pružina, tak ji namažte, aspoň mně to pomáhá, vydrží to tak půl roku bez vrzání, taky používám WD 40 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Bud to je v bovdenu nebo strikni ten mechanismus toho ovladani co jde do prevodovky.
Taky se tak projevuje načaté spojkové ložisko. Zezačátku to vypadá, že to vrže při sešlapávání nebo povolování spojky, později to vrže, i když je pedál částečně sešlápnutý, ale bez pohybu.