zámek v př. dveří

karoserie, narazniky, skla atd.
Dexter - FK

zámek v př. dveří

Příspěvek od Dexter - FK »

potřeboval bych radu, u spolujezdce když zamknu klíčkem a chci otočit klíčkem zpatky abych ho mohl vytáhnout tak se mi zas zámek odemkne, těsně před tou polohou mi už začne vylejzat čudl až se odemkne a na druhou stranu se s klíčkem nedá pomalu otočit vůbec protože se zámek už odemkne na ty pozici pro vyndání klíčku, myslíte že to je jen špatně seštelovaný táhlo? nebo v čem může být problém?
raduzo22 - FK

Re: zámek v př. dveří

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Já být tebou tak sundám tapecy a pozoruju co se děje s těma táhlama když otáčíš klíčem v zámku! ;) Moc sem ti asi neporadil co,ale je možný že se ti uvolnila taková bíla plastová blbinka co se nasazuje na takovej kloubek.
Dexter - FK

no sundaný už jsem to měl snad 10x, koukal jsem i na druhou stranu a nic jinýho jsem nezpozoroval, ty plastový šmejdy co se dávaj na ty klouby jsou v pohodě to jsem už koukal chtěl jsem zkusit hnout s těma tyčkama ale nemůžu se tam s ničim zaboha dostat, rvát se my to z těch kloubku nechce protože to zas určitě praskne. už mě to štve poslední dobou něco furt jen opravuju něbo něco zlobí :x
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Ja sem to normalne pacil velkym plochym sroubovakem a nic mi neprasklo,ale asi to je o tom jak je material starej!a nemas treba spatnou fabku v zamku?vis jako ze by byla "vysipana"?
Dexter - FK

no to doufam že né, zámky se mě měnit nechtěj, zkusim asi hnout s tím táhlem jinak už nevím.
Odpovědět