kit combi +stk a podobne
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
kit combi +stk a podobne
zdravim vsechny,chtel bych se zeptat mate-li nekdo nejakou skusenost nwbo vas nazor na vec,napadlo me ze bych dal na svojeho kombika kitovou sadu,co mi pak hrozi po montazi?proslo by auto stk?
Vždy je co zlepšovat
Re: kit combi +stk a podobne
jelikož jsem tu sadu měl nebo spíš jsem měl k dispozici formy pro její výrobu tak jsem chtěl to dávat na svýho kombíka jenže lenost a náročnost roztažení podvozku bez použití podložek pod kola mě od toho záměru odradila
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
a fortmy uz asi nemas co?,roztazeni podvozku bez podlozek je hodne velka drbacka,dozadu bych dal podlozky pod na boj a dopredu hold pod kola
Vždy je co zlepšovat
ne už nic nemám
-
smazany clen - FK
Takže by vyšlo levnější sehnat někoho kdo ty formy má a odlejt si to ????.
formy ti nikdo jen tak nepůjčí a udělat to pořádně není prdel takže jestli to chceš tak si to buď kup a nebo se na to pro jistotu vyflákni a udělej něco jinýho než nějakej bastl paskvil
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
oki,tak to budu muset nakoupit,jsem zvedavejjak to ude vypadat az to bude hotovy,pokud z toho nesejde,jelikoz chci sadu od elisu tak to je cca 16 tis jen za ty laminaty,taka si na jare 
Vždy je co zlepšovat
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
TADY ji mas podstatne levnejsi a neni to "napodobenina" od Elis Tuning. Ale jestli se ti vic libi Elis, tak si ji tam klidne dej 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
smazany clen - FK
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby aspon ty narazniky nebyly laminat 
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
jn,je skoda ze to neni vsecko v plechu,resp jde to sehnat,sice tezko ale taky za zadni lemy chteji 7 tis a pod,od elis jsem chtel kvuli atestu,bo nevim co na to na technicke reknou na siroky blatniky?
Vždy je co zlepšovat
v plechu jsou zadní lemy za 7 tis/pár a přední blatník cca 10tis/kus nárazníky pouze laminát tak kdo do toho jde?
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
ja pujdu do lamina,bouzel nejsem az tak bohaty abych mogl dat jen 20 tis za sadu
Vždy je co zlepšovat
-
vanplus - FK
já bych do toho šel klído ale na vana nevim,nevim
každopádně já to samé udělal s kdysi s favoritem ale hezky poctivě.plech ,COčko a asi 3měsíce práce...a ne tak hnusně jako je tohle,jen nafouklý lemy a dole u prahů je to normal...připomíná mi to tramvaj